SILIKONSKA KRALJICA PROGOVORILA ZA ALO!: Kristijan me proganja, jer neću da se menjam!

0
Autor: S. A. | 11.04.2014 

Pošto je Aleksandar Kristijan Golubović izjavio kako je kontroverzna silikonska kraljica Tijana Đuričić samo htela njegovu krv, ona je konačno rešila da progovori i da opovrgne njegove tvrdnje.

NextWEB hosting

Tijana  Đuričić

Tijana Đuričić | Foto: RAS

Naime, ona za „Alo!“ ističe da je Kristijan želeo da promeni njen izgled, ali kada je shvatio da nema šanse počeo je da je proganja i da joj dolazi na vrata. Revoltirana izjavama jednog od preživelih iz filma „Vidimo se u čitulji“, Đuričićeva je rešila da „otvori dušu“ i javno ga zamoli da je ostavi na miru.

– Čula sam da je slao svoje ljude u moj stari stan u kojem više ne živim kako bi me pronašli jer mu se nisam javljala na telefon. Nisam izmislila nikakvu nesreću, ukrali su mi telefon i slali mojim prijateljima poruke. Što se tiče Kristijana, nemam komentar na njegovu izjavu i rečnik. Zbog čega se on pronašao u ovoj situaciji i zbog čega se on oglašava na svaki događaj koji je vezan za mene? Očigledno je željan medijske pažnje – kaže Tijana i ističe da je Kristijanu povređena sujeta jer nije uspeo da je promeni.

Kristijan  Golubović

Kristijan Golubović | Foto: RAS

– Stalno mi je tražio da skratim nokte, izvadim silikone i da se skrasim. On je poslednja osoba od koje bih uzela krv. On misli da sam nesreću izmislila, pa je odmah dotrčao i poslao obezbeđenje da me traži po celom Beogradu. I sada ga javno molim da me u medijima više ne spominje, neka se posveti sebi, a mene neka zaobiđe – kaže nam Tijana.

Podsećanja radi, Kristijan Golubović je juče za „Alo!“ izjavio kako je Tijana smišljala na koji način da ga vidi.
– Ona je došla na ideju da izmisli kako je doživela saobraćajku, jer zna da sam ja human. Ta devojka je ružna, čak i odvratna, jer joj smrdi koža izgorela u solarijumu i ne želim da sa svojim prljavim kandžama, da me dodiruje više – rekao je juče Kristijan.

Tijana: Hoću i ja da vidim snimak iz policije!

Iako ne želi da priča o privođenju zbog prostitucije, Tijana Đuričić je prokomentarisala snimak koji je njen nezadovoljni klijent predao policiji kao dokaz da se ona bavi najstarijim zanatom.
– Taj snimak ne postoji, inače bih ga videla, a ako tvrde da ga ima, neka mi pokažu – rekla je silikonska kraljica.

Izvor:ALO

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

seventeen − 5 =