STRASNO:Veslač (17) preminuo na treningu

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Lazar S. (17) iz Smedereva umro je u sinoć posle treninga u veslačkom klubu.

Lazaru, junioru Veslačkog kluba Smederevo, pozlilo je tokom kondicionog treninga sinoć oko 21 sat.

Odmah je prevezen u Urgentni centar smederevske bolnice, gde su lekari konstatovali da nema puls. Ni posle gotovo jednočasovnih pokušaja reanimacije, nažalost, nisu uspeli da povrate mladog veslača.
U Veslačkom klubu Smederevo kažu da je Lazar prošao sve preglede, kao i svaki od njihovih članova, mada nije bio deo takmičarske ekipe.

 

“Njemu je pozlilo tokom treninga sinoć oko 21 sat. Odmah je prevezen u Urgentni centar smederevske bolnice, gde je kasnije i preminuo. Lazar je, kao i svi članovi veslačkog kluba, redovno obavljao lekarske preglede, a poslednji put 6. februara, iako nije bio deo takmičarske ekipe. Veslanjem se bavio rekreativno, tri – četiri puta nedeljno i nije učestvovao na veslačkim takmičenjima na vodi, samo je prošle godine učestvovao na takmičenju na veslačkim ergometrima. Uprava kluba izjavljuje najiskrenije saučešće porodici preminulog Lazara”, navodi se u saopštenju.

 

On se veslanjem bavio rekreativno, a trenirao je tri-četiri puta nedeljno.
Zamenik javnog tužioca u Smederevu naložio je obdukciju.

 

Simjanovićeva smrt je druga u ovom klubu u poslednje dve godine, nakon što je u junu 2012. godine, tokom treninga, preminuo reprezentativac i olimpijski kandidat Nemanja Nešić.

Izvor:BLIC

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.