SVETSKA, A NAŠA:Pogledajte kako izgleda srpska dvojnica Sindi Kraford!

0
518
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Autor: mč 22.04.2014. -Izvor:24h

Bojana Krsmanović je zaštitno lice modnog brenda “Guess”. Zapala nam je za oko zbog oblina. Pitali smo je da li su joj klijenti ikada tražili da smrša, a ona nam je otkrila da je često porede sa Sindi Kraford i Monikom Beluči.

Sindi Kraford

Sindi Kraford | Foto: Profimedia

TELO – Bojana nam je ispričala kako je postala zaštitno lice brenda “Guess”.
– Prvo sam bila angažovana za njihovu reviju u Barseloni, i tada su me pozvali da dođem u Los Anđeles na probno slikanje, gde je sve prošlo savršeno i odmah su odlučili da me angažuju. Posle toga sam radila snimanje za kampanju “Guess jeans”, kao i za “Guess accessorize”, gde sam radila sa velikim timom profesionalaca koji se trude da sve izgleda besprekorno i ja sam prezadovoljna kako je sve prošlo – kaže Bojana za “24 sata”. Ona je svaki mesec u drugoj zemlji zbog prirode posla.
– Trenutno baza mi je u Beogradu, jer pored posla i studiram. Moglo bi se reći da živim u različitoj zemlji svaki mesec. Najviše radim u Evropi, ali sam se u poslednje vreme skoncentrisala na američko tržište i planiram da tamo nastavim karijeru.

Bojanu najčešće biraju za kampanje donjeg veša iako nije mršava

Bojanu najčešće biraju za kampanje donjeg veša iako nije mršava | Foto: Promo

Pitali smo je da li pre snimanja drži rigorozne dijete i koliko vežba.
– Kada vežbam, obično idem u teretanu, što mi je dovoljno za održavanje željene linije, tako da nemam posebne dijete i ne pazim mnogo šta jedem, ali se trudim da unosim hranu koja sadrži više proteina i veće količine vode, koja je ključ za čišćenje organizma. Volim hranu i dozvoljavam sebi da se opustim – kaže Bojana i priznaje da su joj mnogi sugerisali da smrša.

– Govorili su mi da moram da smršam. Imperativ su mršave devojke, ali ja volim ženske obline i smatram da su one plus jer to omogućava širi spektar poslova.
Lepu brinetu uglavnom porede sa Monikom Beluči i Sindi Kraford.
– Do sada su mi govorili da podsećam na Moniku Beluči, kao i da imam sličnosti sa Sindi Kraford, a to je i zbog mladeža koje obe imamo iznad usne. Mada ja iskreno ne volim da se upoređujem ni sa kim – zaključila je Bojana.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR