TOTALNO RAZOTKRIVEN: Nove laži pudaračkog „novinara“!

0
1084
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Nakon eksluzivne izjave g-dina Milana Jankovića (predsednika SPS-a u Grockoj) da su platili „novinara“ Naša Grocka Info, ovaj kvazi novinar ponovo je u svom prepoznatljivom stilu, pokušao da obmane javnost, tekstom koji je objavio tokom današnjeg dana, a u kome je pokušao da demantuje, i devalvira istraživački rad naše redakcije.

Naime, on je u tekstu naveo da to nije tačno, i da će se SPS oglasiti tokom dana, što je našu redakciju posebno obradovalo s obzirom da smo izneli istinu, i da posedujemo audio zapis tog razgovora, pa sa velikim zadovoljstvom iščekujemo ovaj demant. Sumnjamo da će se uopšte oglasiti, ali ako to urade, rado ćemo preneti njihov demant, a istovremeno uporediti činjenice.

Naš istraživački tim velikim naporima uspeo je da dođe do jedinog traga koji je „vrsni“ novinar zaboravio da skloni sa sajta.

sps

Mi očekujemo da gospodin Matorčević i humanitarna organizacija „Čarolija 21. veka“, objave finansijsku dobit koju su dobili od stranaka u kampanji, što bi trebalo da i da bude transparentno.

Grocka info portal se više neće baviti ovim nebitnim čovekom, ali posle silnih laži i podmetačina morali smo da upozorimo javnost o kakvom se prevarantu radi, a naravno da ćemo nastaviti sa razotkrivanjem mnogo strašnijih stvari, ukoliko dotični nastavi sa lažima i prevarama.

Što se tiče rejtinga Grocka info portala, bez obzira na to što urednik Naša Grocka ima kod sebe ukradenu grupu i profil, nikada neće dostići broj članova i čitalaca, kao i popularnost koju ima naš portal, a zahvaljujući pre svega objektivnosti.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR