DA LI SE TO ZOVE LJUBAV: Suprug me je tukao, trudnu pržio supom, ali sam mu sve oprostila!

0
1123
NextWEB hosting

Sandra i Mile Kajfeš razveli su se u oktobru prošle godine, nakon što je ona 18 godina trpela njegovo nasilničko ponašanje. Sandra je presavila tabak i svog muža mučitelja prijavila policiji, a Mile je naredna četiri meseca proveo u pritvoru. Za to vreme je dva puta zbog tuge za Sandrom zamalo umro i shvatio je koliko je grešio. Putem emisije „Sve za ljubav“ uspeo je da dođe do nje i dokaže joj da se koliko se promenio…

NextWEB hosting

Da li je to ljubav: Sandra i Mile Kajfeš

Godinama sam trpela batine, jer sam se bojala. Konačno sam ga prijavila, on se u zatvoru promenio

– Pre stupanja u brak, Mile i ja smo se poznavali samo dva meseca. Za to vreme je on dobro glumio, bio je oprezan i fin prema meni. Ipak, čim sam postala njegova supruga, sve se promenilo – počinje Sandra svoju životnu priču.

Već u prvim danima zajedničkog života, njen suprug je pokazao pravo lice. Nije joj dozvoljavao da radi, da lepo izgleda i da ima prijatelje.
– Osamnaest godina sam trpela njegovo nasilničko ponašanje. Napravio je roba od mene, oterao mi sve drage ljude. Razdvojio me je od porodice, tako da nisam imala nikoga da me zaštiti. Oterao je od mene i moju najbolju prijateljicu, koja mi je bila jedina podrška – priča Sandra i dodaje:
– Ja sam, inače, žena vedrog duha, koja ne klone lako, ali on je ubijao sve lepo u meni. Tukao me je bez razloga. Dolazio je kući revolitiran nečim što mu se dogodilo na poslu i na meni iskaljivao bes.
Mile je svoju ženu maltretirao i kada je bila u drugom stanju, zbog toga je pala u komu.
– Svašta mi je radio, nije birao sredstva kojim će me povrediti. Jednom me je čak kada sam bila trudna polio vrelom supom i tada sam pala u komu, ali srećom preživeli smo – priseća se Sandra teških momenata.

Sandra Kajfeš

Jedina bračna sreća…

Kada sam bila u drugom
stanju, suprug Mile me je polio vrelom supom i
pala sam u komu

– Uvek sam se trudila da mu udovoljavam u svemu. Mislila sam da će shvatiti da treba da bude dobar prema onima koji su takvi prema njemu. Čak sam mu i doručak u krevet donosila, ali ništa nije pomoglo. Rodila sam mu i četvoro divne dece, ali on nije video nikakvu draž u svemu tome – dodaje ona.

Ipak, jedan događaj je presudio da ova žena prekine sa paklenim životom.
– Kada me je prošle godine suprug izudarao žaračem i posle toga me modru naterao da vodim ljubav s njim, shvatila sam da je došao kraj. Užasan je osećaj kada morate da budete intimni sa nekim ko vas uništava, a ne smete da ga odbijete jer će vam biti još gore – priča Sandra, koja je i pored svega vedrog duha.
– Deca, koja su već odrasla, tada su mi naredila da ga prijavim policiji i ostavim da ne bih njima napravila problem, jer nisu mogla više de kontrolišu svoje postupke prema njemu. Morala bi da me brane, a možda i da ga ubiju. Prijavila sam ga za fizički napad i silovanje. Razveli smo se u oktobru prošle godine. On je četiri meseca proveo u pritvoru i ima još da odleži.
Sandra je sve trpela ovoliko godina jer se bojala, a bila je bez ičije podrške.
– Plašila sam se da ga ostavim zato što nam ni zakon nije regulisan kako treba. Razmišljala sam šta će se desiti kada izađe iz zatvora, opet će doći i maltretirati me još više. Bojala sam se i za decu, nisam radila, kako bi ih izdržavala? – kaže ona.
Ipak, nakon Miletovog izlaska iz zatvora, sve se promenilo, život je počeo da liči na bajku…

Sandra Kajfeš

Sandra Kajfeš

– Mile se u zatvoru iskreno pokajao zbog patnje koju nam je nanosio 18 godina. Smršao je 35 kilograma i od tuge za mnom je dva puta bio na vratima smrti. Kada je izašao iz zatvora, shvatio je da više nema šale. Sa sinom se dogovorio da se prijavi za emisiju „Sve za ljubav“ i da mi na taj način dokaže koliko se kaje. Nisam mogla da verujem da mi je tako nešto priredio. Pred milionskim auditorijumom je priznao da je grešio. Prvi put je rekao da me voli – priča Sandra.

Sandra je Miletu posle snimanja emisije oprostila i već dva meseca žive u skladnoj zajednici.

Sandra Kajfeš

Mile Kajfeš

– Iako sam bila skeptična, pristala sam da Mile ponovo dođe da živi s nama. On je sada drugi čovek, ne mogu da ga prepoznam. Imamo predivan odnos, trudi se i oko mene i oko dece. Kuva, sređuje, stalno mi izjavljuje ljubav. Posle svega sam shvatila da me možda i više voli nego ja njega – otkriva nam Sandra i dodaje:

– Za vreme dok je bio u zatvoru, ja sam povela računa o svom izgledu. Sve što mi nije dozvoljavao, sada sam priuštila sebi – fruzuru, šminku, garderobu. Sad mu ništa ne smeta, ja mu se divim. Svaka mu čast na hrabrosti, jer ovo društvo neće funkconisati dok svako ne prizna svoje greške.
Ova žena kaže da ne veruje da će muž opet postati loš prema njoj, ali kada bi se do desilo, ne bi ga trpela.
– Kada bi sada jednom ponovio ono što mi je radio, odmah bih ga prijavila i vratila u zatvor. Onda bi završio sa porodicom, poslom i normalnim životom. Ipak, verujem da nikada više to neće da mi priredi – nada se Sandra.
IZVOR:ALO Autor: IVANA DIMITRIJEVIĆ | 06.05.2014

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR