DNO: Podizala zaštitni bedem, a umalo da je siluju?!

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Monika Sotirov (29) iz Požarevca podnela je policiji prijavu protiv grupe mladića koji su je vređali i napastvovali dok je podizan zaštitni bedem pored reke Mlave u Drmnu!

Napad se desio 18.maja, nakon što je Monika, oko podneva, došla na tu lokaciju kako bi pomogla u punjenju džakova s peskom, piše Alo.

Čim je stigla zadužili su je da seče konopac kojim se vezuju džakovi. Međutim, ona tvrdi da je ubrzo jedna grupa od oko 20 muškaraca počela da joj dobacuje i da je vređa upućujući joj najvulgarnije uvrede i predloge.

– Nisu se zaustavili samo na uvredama, već su počeli da me hvataju za grudi, pokušavajući da mi pocepaju majcu, pa sam licem pala na zemlju kako bi se zaštitila. Iako sam bila jedina ženska osoba na tom mestu i pokušavala sam da pomognem u odbrani od poplave, niko od prisutnih nije mi pomogao. Samo su im rekli da prestanu, ali su im, usput, i namigivali – rekla je uznemirena Monika.

Pošto napadi i najvulgarnija dobacivanja nisu prestajali, ona je oko 15 sati krenula kući. Kod obližnje prodavnice ušla je u autobus, ali je za njom ušlo i pet šest mladića koji su je do tada vređali.

– Zamolila sam vozača da me zaštiti, ali je on rekao da nema ništa s tim i da je njegovo samo da vozi – priča Monika i navodi da se u autobusu sve ponovilo jer su je mladići opet napadali i vređali, dovikujući vozaču da stane i da je izbaci iz autobusa. Čak su je udarili pesnicom po ramenu i leđima.

Maltretiranje se nastavilo i kada je izašla iz autobusa u Požarevcu. Otišli su tek kada je Monika počela da vrišti, a tad je naišao i policijski automobil, kojim je odvezena u policiju, gde je i dala iskaz i podnela prijavu.

– Iako sam samohrana, nezaposlena majka osmogodišnjeg autističnog deteta, želela sam samo da pomognem jer sam videla na televiziji kakve su strašne poplave u našoj zemlji – kaže Monika.

U policiji je u toku provera navoda prijave koju je dala Monika.

Izvor: Alo, Telegraf,Pravda

Foto: Monika Sotirov(Foto: Fejsbuk)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR