GROČANSKI VODOVOD: Građani neka ne brinu, kao i uvek ubrzano rešavamo probleme

0
886
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Povodom problema sa snadbevanjem vodom, kontaktirali smo direktora JP Vodovod i kanalizacija Grocka, Slavoljuba Stevanovića i tom prilikom nam je rekao:

Usled poplava i klizišta ovih dana prvo naselje koje je imalo problem sa vodom je Boleč. Jedan od bunara je bio poplavljen i mi smo odmah uradili dezinfekciju i poslali vodu na analizu. Očekujemo pozitivne rezultate i odmah potom će bunar biti pušten u rad. Od jutros nivo vode u rezervoaru je zadovoljavajući i očigledno je da su građani poslušali naš apel, i ovom prilikom im se zahvaljujemo. U ovom trenutku ceo Boleč ima vodu i tu je situacija zadovoljavajuća.

Što se tiče Grocke, usled pojave klizišta kod vile Gavrilović, uništeno je 100 metara cevovoda . Bunar B5 koji je od vitalnog značaja za naselje Grocka je isključen sa mreže, a da bi muka bila veća, sinoć je otkazala i jedna pumpa na bunaru B4. Rukovodstvo JP Vodovod i kanalizacija Grocka u saradnji sa Štabom za vanredne situacije opštine Grocka je razmotro novonastalu situaciju i našlo alternativno rešenje za cevovod koji prolazi pored vile Gavrilović.

Naši radnici od jutros rade na postavljanju bajpasa od 100 metara i očekuje se da bunar B5 bude ponovo pušten u rad oko 14 časova. Molimo građane za razumevanje i strpljenje u ovom trenutku i da ne sumnjaju u sposobnost i odlučnost našeg preduzeća koje je rešavalo i rešava sve novonastale probleme brzo i efikasno.

Povodom dezinformacija i laži sa pojedinih sajtova koji su izašli povodom bunara B5 u Grockoj, JP Vodovod i kanalizacija Grocka će  podići krivičnu prijavu protiv Svetlane Urošević, zvane Pepeljuga i novinara Željka Matorčevića, a obavestiće i NUNS zbog senzacionalističkog izveštavanja i izazivanja panike među stanovništvom. Bez obzira na ovakve stvari, naše preduzeće će se baviti onime za šta je i osnovano i brinuti da naši građani imaju normalno vodosnadbevanje.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR