Horoskop za utorak, 20.5.2014.

0
732
Mesečni horoskop za novembar
NextWEB hosting
ovan Horoskop za utorak, 20.5.2014. OVAN  Očekuju Vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno, da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima. Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za Vaše ideje, nastavite sa proverenom taktikom.
bik Horoskop za utorak, 20.5.2014. BIK  Očekuju Vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na Vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.
blizanci Horoskop za utorak, 20.5.2014. BLIZANCI  Neko iznenada remeti Vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše Vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u Vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posledice. Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.
rak Horoskop za utorak, 20.5.2014. RAK  Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje Vas uspeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh. Privlači Vas nova »emotivna igra«, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće Vam neki novi ili uzbudljivi susret.
lav1 Horoskop za utorak, 20.5.2014. LAV  Delujete samouvereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodelu poslovnih uloga i interesa. Očekuje Vas uspeh u robo-novčanim razmenama. Dopada Vam se ono što je »nedostižno« ili osoba do koje ne dopire Vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki »ljubavni signal«.
devica Horoskop za utorak, 20.5.2014. DEVICA  Ponekad treba upotrebiti različite mere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbegavajte sumnjive poslovno-finansijske ponude. Iskrene emocije uvek deluju lekovito, zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja Vas prati.
vaga Horoskop za utorak, 20.5.2014. VAGA  Ukoliko Vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije Vaše tajne namere, stoga ne budite naivni ili brzopleti. U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
skorpija Horoskop za utorak, 20.5.2014. ŠKORPIJA  Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere. Ponekad treba delovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja. Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osećanja.
strelac Horoskop za utorak, 20.5.2014. STRELAC  Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve potrebna Vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rešenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.
jarac Horoskop za utorak, 20.5.2014. JARAC  Jasno Vam je da sve ima svoj »vek trajanja«, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite. Partnerovo nerazumevanje na Vas deluje obeshrabrujuće, reagujete osetljivije nego obično. Ulepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su Vam lakše dostupni.
vodolija Horoskop za utorak, 20.5.2014. VODOLIJA  Neko Vam jasno daje do znanja, da sve ima svoju cenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Loš dijalog, prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima. Ne želite previše da pričate o svojim osećanjima, prija Vam nečije intimno društvo i potreba da Vam iskreno ugodi.
ribe Horoskop za utorak, 20.5.2014. RIBE  Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu, medjutim Vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtevno u društvu saradnika. U emotivnom smislu, bolje je prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku »zabranjenu zonu« ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da Vas razočara ne neočekivani način.

IZVOR:PRAVDA

Komentari

NextWEB hosting

komentari

POSTAVI ODGOVOR