Nataši Bekvalac proradio čir, hitno završila u bolnici

0
800
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pop pevačicu Natašu Bekvalac u poslednje vreme život nije mazio, zbog čega je ozbiljno narušila zdravlje.

Novosadsku barbiku je pre dva dana, kada se vraćala iz Crne Gore, stravično zaboleo stomak i želudac, zbog čega se jedva dovezla do stana na Dedinju, u kome ju je sačekala sestra Kristine i dadilja njene ćerke Hane, Mira, koja je sa njima od pevačicinog razvoda sa Danilom Ikodinovićem. Kada su videle u kakvom je stanju, istog trena su je smestile u kola i odvezla u jednu privatnu kliniku, piše Alo!
– Osim bolova u želudcu, Nataša se žalila i da ima nagon za povraćanjem, što je dodatno iscrpelo. Mučnina i sevanja bola kroz ceo abdomen potpuno su je paralisali, da nije mogla da se ispravi, zbog čega je nekoliko puta kolima stala sa strane puta kako bi povratila dah. Još dok je vozila, zvala je Kristinu, koja joj je rekla da će je sačekati u stanu ali nije mislila da je toliko ozbiljna situacija dok nije videla Natašu potpuno izobličenu od bola – priča naš izvor blizak sestrama Bekvalac, i dodaje da su pevačici lekari bukvalno zapretili da mora više da vodi računa o svom zdravlju.
– Doktori su konstatovali da ima oštećenu sluzokožu želuca i da joj je proradio čir, ali da na svu sreći nije pukao, jer je u početnoj fazi oboljenja. Rekli su joj da mora manje da se nervira, da proredi nastupe, jer je iscrpela organizam, i da redovno jede. Ona zasada prima infuzije, dali su joj tablete kojima će smiriti iziritiranu sluzokožu i nakon kontrole za nekoliko dana prepisaće joj dalju terapiju, a verovatno i snimanje želuca pomoću sonde – ističe naš izvor, koji tvrdi da je pevačica veoma emotivna, stoga su je stresne situacije koje je imala u poslednje vreme, kada su porodični problemi i ljubavni život u pitanju, dodatno opteretili.
Autor: Blic, Alo, Foto: 24 sata 06.05.2014 foto:Blic

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR