Ovo su najbolje ribe iz devedesetih kojih se rado sećamo (FOTO)

0
4408
NextWEB hosting

FOTO: Ovo su ribe iz devedesetih kojih se rado sećamo

NextWEB hosting

Svi mi koji smo u kasnim dvadesetim ili ranim tridesetim pamtimo ribe iz devedesetih kao predah od, najblaže rečeno, nepovoljne svakodnevice. Ova decenija je nesumnjivo izrodila zaista fenomenalne ženske primerke, uprkos jezivoj garderobi i opštem neukusu.

Sindi Kraford


Ponosna vlasnica bezobraznog mladeža i grudi koje su obeležile deceniju. Njeni posteri krasili su zidove muškaraca svih godišta i profila – od zbunjenih tinejdžera do naloženih kamiondžija. A moramo priznati da ni sada ne izgleda loše.

Ksenija Pajčin

Tragično poginule pevačice mnogi se sećaju kao simpatične devojčice zbog koje je imalo smisla gledati spot za „Dačo, volim te“. Šteta što je počela pomalo da nas plaši kada je zaplovila vodama solo karijere.

Dženifer Eniston

Iako i sada izgleda vrhunski, ljudi često zaboravljaju kako je ova „prijateljica“ izgledala kada je serija koja ju je proslavila tek počela. Kada su „Prijatelji“ krenuli da se prikazuju, svet je odlepio za Rejčel.

Bojana Maljević


Pamtimo je sa malih ekrana, možda najviše po ulozi Ane iz „Otvorenih vrata“. Ali, pažnju nam je privukla kao sponzoruša u „Do koske“, a naročito kao nežna Biljana bez grudnjaka iz „Bulevara revolucije“.

Ivana Stamenković – Sindi

Ubedljivo najupečatljivija članica grupe „Models“ koju smo svakodnevno gledali kako maše guzicom u svojim, ali i u spotovima Grua, Cece, Bajage i drugih. Šta reći – velika je šteta za ovakav talenat to što se sada posvetila isključivo porodičnim dužnostima.

Pamela Anderson

Ona je neprikosnovena kraljica devedesetih. Iako smo je gledali bez odeće u raznim časopisima, njena uloga Si Džej u seriji „Čuvari plaže“ nam je još intenzivnije golicala maštu,pogotovo u onom usporenom snimku na kome trči u legendarnom crvenom kupaćem kostimu.

Ceca Ražnatović

Da li ste zaista mislili da ovakva lista može da prođe bez nacionalne folk ikone? Kratke ili dugačke kose, Veličković ili Ražnatović, bila je kraljica malih ekrana. Tada bismo joj oprostili sve, pa čak i to što što je bila na čelu povorke neukusa devedesetih.

Tifani Amber Tisen

Keli Kapovski iz „Zvona kao spas“ je bila devojka koju bi svaki muškarac poželeo. A ako kojim slučajem niste bili fan ove serije, sigurno je se sećate kao bezobrazne Valeri iz „Beverli Hilsa“.

Hali Beri

Primetili smo je pored Semljuela L. Džeksona u filmu „Ljubavna požuda“ ali postala je predmet požude čitavog sveta nakon uloge Anđele u „Bumerangu“ 1992. godine. Iako je danas nešto starija, i dalje važi za fenomenalnu ribu.

Katarina Žutić

Malo ko nije zapamtio golišave scene iz filma „Vizantijsko plavo“. Seksipilna i intrigantna, Katarina je pravi primer kompletne žene o kojoj sanjamo. Malo nas je razočarala svojim ulogama u novijim niskobudžetnim serijama domaće produkcije, ali, oprostićemo joj.

  • Autor: I.D. Izvor;dnevno.rs
  • Photo: Printscr / YouTube, wikipedia, facebook
  • Datum: subota, 03. maj 2014.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR