Pogledajte novog dečka Adrijane Lime! (FOTO)

0

Autor: Kurir | 08.05.2014 


Viktorijin anđeo ne namerava da se vrati srpskom košarkašu i već dva meseca uživa u tajnoj ljubavnoj vezi sa svetski poznatim muzičarom iz Francuske

NextWEB hosting

Adrijana Lima i novi dečko Sedrik Džervejs

Adrijana Lima i novi dečko Sedrik Džervejs | Foto: Instagram / cedricgervais

Lima našla novu ljubav!

Jedna od najlepših žena sveta Adrijana Lima (33) ima novog dečka. Ona je definitivno prebolela bivšeg muža Marka Jarića i već dva meseca uživa u vezi sa svetski poznatim di-džejom, Sedrikom Džervejzom (35) iz Francuske koji živi u Majamiju, ekskluzivno saznaje Kurir.

Naime, Lima je pre nekoliko meseci rešila da se razvede od Marka Jarića, posle pet godina braka, iz kog imaju dve ćerke – Valentinu (4) i Sijenu (1). Kad je odlučila da zbog, kako tvrde upućeni, njegovih brojnih neverstava stavi tačku na njihov brak, uplovila je u tajnu vezu s muzičarem, sa kojim se upoznala u čuvenoj teretani „Peta ulica“, gde zajedno treniraju.

Provodi se u Beogradu... Marko JarićProvodi se u Beogradu… Marko Jarić

– Adrijana redovno odlazi na boks, a i Sedrik, za koga mnogi kažu da podseća na Jarića, takođe često posećuje tu teretanu. On je odmah bio opčinjen njome, ali Adrijana, bez obzira na to što je već bilo izvesno da neće ostati u braku sa Jarićem, nije davala povoda Sedriku – kaže naš izvor iz Amerike.

Kad je krajem februara definitivno odlučila da ostavi Marka, prepustila se novoj ljubavi. U martu je bila na muzičkom festivalu Ultra u Majamiju, na kojem je nastupao njen dečko, sa kojim se fotografisala, a on je fotku okačio na Instagram! Nakon toga, 21. aprila, na društvenu mrežu Tviter stavila je reči njegovog remiks hita „Summertime sadness“, koji je uradio s Lanom del Rej.

Sedrik Džervejs

Sedrik Džervejs | Foto: instagram / cedrikgervais

– Yes, baby, I got my red lipstick on tonight (Da, bejbi, imala sam crveni karmin večeras) – napisala je Lima, dok se u svetskom hitu umesto karmina pominje odeća.

Dobro upućeni izvori tvrde da par krije vezu ne zato što nisu sigurni u svoja osećanja, već zato što čekaju da se slegne prašina oko Liminog i Jarićevog razvoda, tako da ni američki mediji još ne znaju ko je novi izabranik Adrijaninog srca.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

one × two =