PREOKRET: Lima i Jarić na putu pomirenja!

0
NextWEB hosting

Brazilska lepotica Adrijana Lima juče se vratila u porodični dom u Majamiju i srela se sa košarkašem Markom Jarićem prvi put nakon objave o razvodu.

CVEĆE – Njena soba bila je ispunjena cvećem, čime se i sama pohvalila:
– Napokon sam kod kuće. Mnogo cveća u mojoj sobi – napisala je uz osmeh lepotica i objavila fotografiju raskošnog aranžmana na Instagramu.
Ona nije precizirala ko joj je priredio ovakvo iznenađenje, ali ipak postoje naznake da je košarkaš hteo da je iznenadi i na taj način joj poželi dobrodošlicu kući. Samo dan pre toga Adrijana je pisala i kako jedva čeka da se vrati u Majami jer joj veoma nedostaju ćerke Valentina i Sijena.

Marko Jarić

Marko Jarić | Foto: Profimedia

 

Marko i Adrijana nisu se videli otkad su zvanično potvrdili da se razvode. Adrijana je prvo bila na svečanosti “Met Gala” u Metropoliten muzeju u Njujorku, a zatim i na festivalu u Kanu. U međuvremenu, košarkaš se iz Beograda vratio u njihov porodični dom gde je uživao sa ćerkicama.

Uprkos zvaničnoj objavi o razvodu, tokom boravka u Srbiji košarkaš je na televiziji dao naznake da će možda pružiti još jednu šansu braku.
– Adrijana i ja smo dugo pričali o svemu i odlučili da se raziđemo jer se stvorila negativna energija, što nije dobro za naše ćerke. Nema mesta nikakvim skandalima, napravićemo pauzu, pa ćemo videti šta će dalje biti – rekao je u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.
IZVOR:.24sata.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

ten − 2 =