Prodala nevinost za 801.000 dolara, pa se predomislila

0
NextWEB hosting

Studentkinja medicine koja se predstavila kao Elizabet Rejn je odustala od prodaje nevinosti preko aukcije, iako je dobila ponudu od 800.000 dolara, prenosi “Dejli mejl”.

Ona je na svom blogu napisala da neće prihvatiti ponudu jer želi da se “fokusira na studije”.

“Uz blagoslov menadžmenta sajta i najvećih ponuđača, odlučila sam da odustanem od ove nesrećne epizode (da se lepo izrazim) i ponovo se koncentrišem na učenje. I dalje imam snažna ubeđenja po pitanju devičanstva, prostitucije i ženskog prava da radi šta god prokleto hoće, ali školovanje je moj prioritet (kao što je to bio celog mog života). U ovom trenutku me aukcija više ne zanima. Ovo je bila laka odluka”, napisala je Elizabet.

Dok je ranije Rejnova govorila da prodaje nevinost zbog novca, nedavno je promenila priču.

“Više nije novac u pitanju. Radi se o tome kako društvo nastavlja da vežba kontrolu nad ženskom seksualnošću i da je čvrsto vezuje za ženski moral. Radi se o činjenici da nismo ostavili patrijarhalnost u prošlosti (svi znamo da se o muškom moralu ne sudi po istim standardima) i da žena još uvek ne može da bira šta će raditi sa sopstvenim telom bez izazivanja mržnje i osuđivanja od strane ljudi oko nje”, smatra studentkinja.

Ona je ranije rekla da je još uvek nevina jer nema mnogo vremena za veze zbog svoje usredsređenosti na studije.

“Veoma sam zauzeta u životu. Probirljiva sam i momci mi nikad nisu bili prioritet”, rekla je Rejnova.

IZVOR:Dejli mejl 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

15 − 14 =