Savladajte tražene tehnike kodiranja – što više učite, vaša instruktorka se više skida! Zainteresovani?

0
748
NextWEB hosting
CodeBabes sajt ima neodoljivu ponudu za sve koji žele da savladaju tražene tehnike kodiranja – što više učite, vaša instruktorka se više skida! Zainteresovani?                      Foto: Promo.CodeBabes čekaju učenike i iz Srbije 😉
NextWEB hosting

Ukupno 22 CodeBabes lekcije čekaju da budu naučene, a u avanturu se kreće izborom jedne od atraktivnih učiteljica, koje su zadužene za kodiranje standarda poput:
– HTML
– CSS
– PHP
– SEO i dve posebne kategorije
– Uopšteno programiranje i
– Internet programiranje.

U čemu je fora. Pa – nema je! Što više se kandidat trudi, odnosno što više uči i polaže više testova na kraju svakog kursa, to učiteljica ostaje sa manje odeće. Kursevi su razvrstani u nivoe po težini, od „devica“, do „razgolićena“, a na kandidatu je da se dokaže.

Sajt trenutno raspolaže sa 22 lekcije raspoređene u četiri kategorije, dve će biti dodate uskoro, a periodično će se pjavljivati nove lekcije i kursevi. Potrebna je registracija na sajt, koja je besplatna, a CodeBabes će se potruditi da održe pažnju svih kandidata „na nivou“.

Svetski mediji, poput „Business Insidera„,Washington Posta i drugih nazivaju ovaj koncept učenja ćaknutim, ali delotvornim, a mi se nadamo da će na njemu biti i korisnika iz Srbije 😉 Mnogi i dalje ne veruju da je sve ovo istina i smatraju CodeBabes šalom, a vi nam javite rezultate testova svakako – u komentarima ili na Facebooku!

Autor: mondo.rs,  Marko Čavić Izvor:MONO

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR