TURCI OČAJNI: Umrla Hurem!

0
886
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Ja sam Hurem. Smrt zove moje ime. Osvrćem se i gledam iza sebe. Samo sam u ovoj ljubavi našla smisao svog života, poslednje su reči velika vladarica

hurem, foto prinsskrin

Publika u Turskoj broji sitno do kraja veličanstvene serije Sulejman Veličanstveni, a pred sam kraj vlada masovni očaj! Jedan od najvoljenijih i najomraženijih likova kontroverzna Hurem umire!

„Ja sam Hurem. Večito različita. Voljena i omražena. Ona koja stvara i razara. Ona koja daje život i uzima ga. A sama sam od ropstva uspela da se popnem do vrha sveta. Prošla sam krot vatre i led. Ja sam ona koja je spaljivala i koja je gasila. Ja sam duh svih žena. Celo moje postojanje je sakriveno unutar moje ljubavi. Ja sam Hurem. Smrt zove moje ime. Osvrćem se i gledam iza sebe. Samo sam u ovoj ljubavi našla smisao svog života“, ovim monologom popularna Hurem predoseća da se njen kraj bliži i da je vreme za večni počinak.

Njen voljeni sultan pati kao da sam umire. Seća se dana kada mu je prvi put pala u naručje, a onda Hurem definitivno napušta ovaj svet!

Publika je veoma teško podnela Huremin kraj uprkos svim njenim zlodelima, pa se u Turkoj plakalo kao nedavno posle smrti omiljenog princa Mustafe kojeg je pogubio sam sultan. Mnogi su ocenili glumu Halita Ergenča u tim scenama kao besprekornu jer je izgledao kao da se zaista oprašta prvo do sina, a sada i od voljene supruge.

VIDEO MOŽETE DA POGLEDAJTE OVDE

IZVOR:KURIR

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR