Želite punije usne? Probajte ovih nekoliko trikova!

0
880
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Jednostavni i praktični saveti koji će vam omogućiti da imate usne „kao sa reklame“, a da pri tom ne morate da platite ni dinara!

Sigurno vam se nekad desi da, šminkajući se, pomislite „šta bih dala za punije usne“… Ako zanemarimo ekstremna rešenja u vidu kolagena i injekcija botoksa, na raspolaganju su vam prilično jednostavne tehnike šminkanja kojma ćete, čim se malo uvežbate, postići super rezultate za pet minuta. 

Dakle, evo jednostavnih i praktičnih saveta koji će vam omogućiti da imate usne „kao sa reklame“, a da pri tom ne morate da platite ni dinara!

Tajni saveznik u svakodnevnom šminkanju

Prvi korak: Balzam za usne

Trebalo bi redovno da negujete usne balzamom, u suprotnom – neće vam pomoći ni najskuplji karmin. Dakle, nanošenje balzama pre spavanja trebalo bi da postane deo vaše svakodnevne nege.

Ipak, čak i ako nemate naviku da koristite tu vrstu proizvoda, balzam za usne može postati vaš „tajni saveznik“ pri svakodnevnom šminkanju. Nanošenje balzama je prvi korak do savršenih usana. Jedino na šta treba da obratite pažnju je da stavite vrlo tanak sloj balzama i sačekate da ga usne malo upiju, a zatim možete preći na sledeću fazu.

Drugi korak: Definisanje linije usana

U neseseru morate imati olovku za usne u nekoj neutralnoj boji. Pažljivo oivičite usne, prateći prirodne konture. Ne pokušavajte da „nacrtate“ usne Anđeline Džoli, nema šanse da to izvedete. Zatim popunite oivičenu površinu olovkom, ali nemojte preterivati, blago senčenje je dovoljno.

Prolećne nijanse

Treći korak: Dodajte sjaj

Umerena doza glamura je više nego poželjna. Da biste to postigli, idealan izbor su sjajevi za usne. Za proleće su najbolje prirodne nijanse, dakle, izaberite neki od ružičastih tonova ili sjaj u boji kajsije i nećete pogrešiti.

Ipak, iako su sjajevi za usne odlično rešenje, ovi proizvodi imaju i jednu manu – obično su manje trajni od karmina, tako da bi trebalo da vam sjaj bude pri ruci da biste mogli da popravite šminku u toku dana.

Četvrti korak: Postignite efekat punih usana

Ovo deluje kao „teži deo“, ali je zapravo veoma jednostavno. Sve što treba da uradite je dana sredinu donje usne nanesete malo svetlucave senke za oči u ružičastoj ili vrlo svetloj nijasni bež boje

Ako to izvedete kako treba, znači pažljivo i bez preterivanja u količini, dobićete pune usne koje prosto mame na poljubac.

(MONDO)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR