6 razloga zašto muškarci vole zločeste djevojke!

0
1139
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Nije ništa novo da zločeste djevojke bolje kotiraju kod muškaraca od dobrih djevojaka. Zašto je to tako?

Ne žele ozbiljnu vezu

Zločeste devojke su rado slobodne i nezavisne, stoga im niti na kraj pameti ne pada da bi se silile u ozbiljnu vezu ili dugogodišnju vezu. S tim ne zamaraju muškarce, a oni se ne boje nedeljnih ručkova s njenim roditeljima, crkvenih zvona i venčanja.

Izazovnije se oblače

Zločeste devojke vole uzbuđivati i izazivati mladiće provokativnim i seksi oblačenjem, što muškarce neizmreno uzbuđuje. S oblačenjem ističu svoju ženstvenost i izluđuju muškarce. Za muškarca nema boljeg afrodizijaka  od cipela s visokom potpeticom, kratke suknje i dubokog dekoltea.

Imaju bolji smisao za humor

Muškarci u njihovoj blizini ne moraju paziti što govore. Zločeste cure se ne zgražaju nad prostim vicevima i sočnom izražavanju. Smeju se na glas i same dobace koju. Muškarci se u njihovom društvu lakše opuste i pokažu svoje pravo lice.

Uzimaju šta hoće

Zločeste devojke se nikada ne žale, da je muzika preglasna, da su umorne ili gladne. Ne glumataju da bi dobile nešto. Jednostavno stišaju muziku, odu spavati ili same sebi uzmu da jedu.

Sličnije su mladićima

Zločeste devojke imaju više zajedničkog s muškim polom nego njihove dobre koleginice. To muškarcima odgovara, jer im nije problem poistovetiti se sa njima. Muškarci u njima vide pravu prijateljicu a ne samo partnerku ili ljubavnicu.

Dobre su u krevetu

Možda to i nije uvek istina no muškarci su sigurni da jeste. Seks s “zločestom” koja pristaje na vragolaste igrice u krevetu te osim njegovih fantazija koje želi ispuniti ima i vlastite koje želi podeliti s njim.

Izvor: infoBAR magazin

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR