BAŠ MU IDE: Nalepši, najplaćeniji, žene ga obožavaju, a sad još i ovo

0
NextWEB hosting

Ljubica Krstić | Foto: Copyright: Profimedia.rs Izvor:zenablic.rs

Miljenik “Dolče&Gabane”, Dejvid Gandi (34), odlučio je da se, po ugledu na Dejvida Bekama i Kristijana Ronalda, oproba u dizajnerskim vodama. Ne samo da će rekreirati svoju poznatu pozu sa reklame za parfem “Lajt blu”, na kojoj nosi samo minijaturne bele gaćice, već će i napraviti svoju liniju muškog veša za “Marks&Spenser”.

Ovom reklamnom kampanjom, Dejvid je postao miljenik miliona žena širom sveta

Lepi maneken, koji se prošle godine našao na drugom mestu “Forbsove” liste najplaćenijih manekena na svetu, odlučio je da se oproba u dizajniranju donjeg veša, koje se pokazuje kao sve unosniji biznis.

Samo u Velikoj Britaniji, tržište muškog veša vredi preko 700 miliona funti. Iz marke “M&S”, sa kojom je zgodni Gandi već potpisao ugovor, kažu da se ovo biti inspirativno za muškarce i neodoljivo za žene – a to je kombinacija koja bi trebalo da im donese veliku zaradu.

– Mislimo da je to autentična saradnja. Žene ga obožavaju, a muškarci vole njegov stil – izjavio je Skot Fif iz “Marks&Spensera”. Gandi će se ovako pridružiti drugim zgodnim i bogatim muškarcima koji poziraju ali i dizajniraju muške gaće.

Bekam za “H&M”: Prvo je pozirao, a onda i dizajnirao

Kristijano Ronaldo je napravio svoju marku veša: CR7

Gandi je svoju novu ulogu opisao kao “korak više” od manekenskog posla, i kaže da je bio uključen u svaki deo pravljenja veša za “M&S”, počev od odabira odgovarajuće tkanine.

Nove gaće, koje će u prodaju biti puštene u septembru, prodavaće se u pakovanju od po dva komada i koštaće 20 funti.

Ovaj seksi macan se zabavljao sa Moli King, kao i sa Samantom Barks, ali veze nisu izdržale intenzitet kojim on radi. nakon raskida od Moli, sa kojojom je bio 10 meseci u vezi, izjavio je da je devojkama jako teško da ga trpe, jer je perfekcionista i sve mora da bude svaršeno. On je tada takođe dodao da bi radije izgubio devojku, nego karijeru. Iako žene uzdušu za njim širom sveta, on je trenutno slobodan.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

nineteen + seven =