BOLESNO! Prostitutka imala seks pored leša i pravila „selfije“!

0
897
NextWEB hosting

Izvor:alo.rs Autor: S.S.

Kirsti Edmondson (23), prostitutka iz Mančestera, osumnjičena je za ubistvo bivšeg učitelja Keneta Čepmena (48). Pored njegovog leša je čak pravila “selfije”.

NextWEB hosting

Kirsti Edmonds

Kirsti Edmondson | Foto: facebook

Uz Kirsti, heroinsku zavisnicu, se za ubistvo sumnjiči i Kristofer Sojers (35) s kojim je imala seks pored leša Čepmena u njegovom krevetu i to beležila fotografisanjem i snimanjem klipova. Pored beživotnog tela živeli su oko dve nedelje.
Na sudu u Mančesteru je rečeno da je Sojers ubrizgao smrtonosnu dozu heroina bivšem učitelju, koji je bio Kirstin klijent, a zatim mu je uzeo novac kako bi kupio još droge.
Tokom suđenja, navodilo se da su se Edmondsonova i Sojers ponašali kao “lešinari oko leša”, ukravši Čepmenov televizor, kompjuter i opustošivši njegov bankovni račun. Čak su i poslali sms poruku žrtvinoj sestri, pretvarajući se da šalje Čepmen, pitajući je da li ima 75 funti na zajam.
Policija je 12. januara došla nakon nekoliko poziva i našli su leš kojem je bila ubrizgana smrtonosna doza heroina.
Sojers je 17 meseci pre Čepmena ubio jednog računovođu, takođe drogom. Nakon poslednjeg ubistva napravio je “selfi” fotke i pokazao ih prijatelju rekavši: “Pogledaj ovo. Pokazaću ti fotku leša. Sada sam serijski ubica”.
Sojers je osuđen na doživotnu robiju.
Kirsti tvrdi da joj je Sojers bio makro i da ona nije “hladni, bezosećajni ubica”.
“Znam da ne izgleda tako na fotografijama, ali ja sam se njega plašila. On je jednostavno ubio nekog preda mnom i rekao mi da oboje idemo u zatvor na duže vreme zbog ubistva ako ne budem uz nejga. Verovala sam u to. Mislila sam da je sposoban da to uradi ponovo. Radila sam neke stvari pre Kenove smrti, kojih se jako stidim, ali nisam okrutni ubiva koji pravi trofejske fotke – nisam takva osoba”, rekla je Kirsti.
“Nisam mogla da je*eno kontrolišem svoje lice, pokušavala sam da se ponašam normalno”, rekla je objasnivši da je bila drogirana i da se ne seća da je pravila izopačene fotografije.
Prostitutka tvrdi da je Sojers našao neke isečke iz novina u Čepmenovom stanu u kojima piše da je bivši učitelj seksualno zlostavljao decu, za šta je i bio u zatvoru dve i po godine, a to ga je razbesnelo i zbog toga je vikao da je Čepmen pedofil i da će ga ubiti, a da ga je zatim ubio heroinom. Ona tvrdi da je pokušala da zaustavi Sojersa ali da ju je on šutnuo u glavu.
Međutim, tužioci kažu da je motiv njihovog ubistva učiteljev novac (31.000 dolara), od prodaje njegove kuće, kojeg su hteli da se dočepaju.
Edmondsonova priznaje da je ukrala Čepmenov novac i imovinu, ali kaže da nije imala razloga da ga ubije jer ju je on već obasipao poklonima i kešom.
“Ja sam lopov, prostitutka i narkomanka, ali ne idem okolo da bih ubijala ljude. Ja nisam ubica. Nije tako što izgleda”, branila se Kirsti na sudu u četvrtak. Njoj još uvek nije izrečena presuda.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR