BRUKA: Željo, ostani molim te, ako te vrate, ima da im j…m kevu na skupštini, o’dma…

0
1094
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Kako je Grocka info portal, u nekoliko navrata pisao o nezavisnosti i prljavim igrama sajta Naša Grocka Info, na jučerašnjoj sednici SO Grocka, došlo je do pokušaja isceniranja navodne hajke na taj sajt. Spečen je veliki cirkus koji je hteo da napravi odbornik “Snage gradjana“ Nemanja Todorović,  koji je poznat po incidetnima još iz vremena kada je bio vrlo bitan pripadnik vlasti do pre 2 godine. Za neupućene to je odbornik  koji se lažno zalagao za opštinu Kaluđerica i time u 2 navrata pomoću tih istih izneverenih glasova dolazio do vlasti.

Naime, šta se dogodilo, pre početka sednice odbornik Nemanja Todorović dogovorio se sa Željkom Matorčevićem i Svetlanom Urošević samozvanom “Pepeljugom“ da naprave skandal na ulazu zgrade, a ako bi nekako i ušao na sednicu, onda bi pokušao da u cilju njegovog samoreklamerstva napravi što veci cirkus i tobož prikaže kao neslobodu medija. Ovoga puta im to nije uspelo, niti će uspeti u budućnosti, a danas su konačno ovi akteri pokazali svoje pravo lice.

Već duže vreme Matorčeviću nije dostupan ulaz na sednice skupštine, zbog vulgarnosti i najortodoksnijih laži koje stavlja na svoj navodno nezavisni sajt. Nemanja Todorović je za skupštinskom govornicom pretio kako moraju da puste “novinara“, koji ne poseduje nijednu adekvatnu akreditaciju, no ni to nije toliko bitno, jer sednice su javne i na  njima može prisustvovati svako.

Međutim, svako ko prati sta sve ovaj sajt objavljuje, zna da tu ima baš svašta, od lažnog člana redakcije koji pravi lažne i  uvredljive priče do najvulgarnih napada na sve one koji pokušavaju da nešto urade i pomere stvar sa mrtve tačke.

Dobro je što se danas pokazlo ko stoji iza “Naša Grocka info’, jer su to prepoznativi ljudi koji su do skoro “žarili i palili“ ovom opštinom.

Pogledate njihov snimak i zaključite sami do koje mere je to nevešto izrežirano. Na  2:33 ovog snimka odbornik opozicije Nemanja Todorović  prilazi ovom “novinaru“ i  izgovara napogrdniju psovku upućenu odbornicima SO Grocke…Željo, ostani molim te, ako te vrate, ima da im j…m kevu na skupštini, o’dma čim otvore….pudarački novinar odgovara…“Idemo u etar, tako da…Pepeljuga….“snima se“…..

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR