Četiri načina kako da ga osvojite

0
527
NextWEB hosting
Prvi sastanak je odrađen, led je probijen, a sad je vreme da se stvarno potrudiš i osvojiš tipa koji ti se sviđa!
Muškarci padaju na neverovatne stvari koje nam nikad ne bi ni pale na pamet kao način zavođenja. Ako stvarno želiš da ga zadržiš, pokušaj ovo.
Pitaj ga dosadna pitanja
Svako na početku veze želi da se pokaže u najboljem svetlu, ali to su samo kratkoročne stvari koje ne stvaraju povezanost. Ako stvarno želiš da ga impresioniraš, zamoli ga da ti ispriča nešto sasvim dosadno o samom sebi. Na taj način ćeš mu pokazati da te zanima on, a ne samo lice koje pokazuje kad izađete, a i njemu će biti smanjen pritisak.
Uključi ga u svoj dan
Na početku je možda pametno držati distancu i ne deliti previše privatnih informacija, ali ipak, dobro je i dati mu uvid u neke delove tebe koje retko ko poznaje. Ne moraš mu ispričati celu svoju istoriju, ali možeš s njim podeliti kakav ti je bio dan i ispričati mu neki detalj s posla. Tako će se osećati uključeno, a neće osećati kao da ga gušiš.
Zamoli ga da ti skuva nešto
Muškarci vole da se osećaju korisno, a ako pritom mogu i da pokažu svoj talenat, definitivno će uživati u tome. Ako ga zamoliš da ti skuva nešto, dopuštaš mu da se pred tobom pravi važan, a jednom kad te vidi kako uživaš u njegovom kulinarskom umeću, osećaj ponosa za njega će postati droga bez koje jednostavno neće moći.
Upoznaj ga s drugaricama
Dopusti mu da ispadne faca pred tvojim drugaricama- ako se oseti obožavanim među grupom žena, definitivno će se vraćati po još. Muškarci su često nervozni kada je u pitanju upoznavanje drugarica svoje devojke, a kad jednom probijete led, biće ti puno lakše da ga osvojiš…i zadržiš.

Komentari

NextWEB hosting

komentari

POSTAVI ODGOVOR