CRNO NA BELO: Pudarački novinar nas stalno prijavljuje, a opet uhvaćen u laži

0
989
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Tragom navodne informacije da predsednik opštine nije dao ostavku na mesto odbornika u gradskoj skupštini koju je objavio Naša Grocka Info medij izrazito blizak Snagi građana i SPS krenuli smo u istraživanje istine.

Ekipa okupljena oko Grocka Info portala je dobila dokument u kojem se vidi da je predsednik opštine Grocka Stefan Dilberović još 28. maja dao ostavku na mesto odbornika u Skupštini grada Beograda i da nije u sukobu interesa.

CRNO NA BELO

118-20---28-05-14---Prest-mandata-usmene-ostavke-d-(1)

Ovu informaciju mogao je da dobije svako ko je želeo od Skupštine grada, očigledna je namera da se predsednik opštine na sve načine blati, a njegov uticaj smanji, a rejting obori.

U svom tekstu od 24. juna 2014. ovaj medij je objavio da Stefan Dilberović nije podneo ostavku na mesto odbornika

ostav ka

Interesantno je da ovu informaciju plasiraju mediji koji mesecima pokušavaju da spreče bilo kakav napredak na ovoj opštini. Mediji koji čine ovakve stvari, a uz to prisluškuju ljude,  tajno snimaju razgovore ljudi koje nazovu, tužakaju razim novinarskim udruženjima koje podržavaju ovakve stvari, izmišljaju razne laži i klevete, ne mogu nikako biti ozbiljan izvor informisanja građana, posebno ukoliko su bliski pojedinim grupama građana i strankama čiji je jedini interes da se ponovo dočepaju vlasti i moći, a ti isti su već  pokazali u više mandata šta mogu i znaju.

Razmišljamo da i mi počnemo da prijavljujemo ovakve stvari, jer na pomenutom sajtu ih ima na stotine, pa ako niko ne odreaguje, pokrenućemo peticiju za promenu zakona da se jednom u ovoj zemlji zna ko može biti novinar i da niko neće više moći da maše sa nekavim karticama, maltretirati ljude i širiti laži.

Dosta je degradiranja položaja novinarske profesije, gde svako ko plati članarinu može biti novinar!!! SRAMOTA

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR