Danas na salušanju mladić koji je sa 160 na sat odneo tri života

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Despot Vranić (21) koji je juče u Novom Sadu usmrtio Milicu Ležimirac, Vladicu Matović i Aleksandra Marića, vozeći svoj “audi” 160 na sat, danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Despot Vranić

Kako saznajemo, Vranić je zahvaljujući vazdušnim jastucima zadobio samo lakše povrede, koje su mu sanirane u Urgentnom centru. Iako je posle ukazane pomoći i davanja izjave pušten kući, tužilaštvo se predomislilo i naredilo njegovo privođenje.

Vranić je potom uhapšen i određen mu je pritvor do 30 dana. Nakon današnjeg saslušanja tužilac će odlučiti da li će Vranić biti zadržan u pritvoru ili pušten na slobodu.

Novosađani koji poznaju Vranića kažu da je voleo brzu vožnju, što se može zaključiti i na osnovu fotografija koje postavlja na svom Fejsbuk profilu. Na jednoj od njih vidi se brzinometar njegovog “audija” koji pokazuje da u tom trenutku vozi 290 kilometara na sat, kao i njegov komentar ispod te slike da automobil ne može da razvije veću brzinu od te.

Tragične noći Vranić je navodno viđen na Mišeličkoj petlji u Sremskoj Kamenici, gde se redovno okupljaju ljubitelji brze vožnje, odakle se najverovatnije kasnije uputio ka Bulevaru oslobođenja, u kom je naleteo na “golf 5” u kom se nalazilo troje poginulih.

Izvor:blic.rs, 021.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

four × five =