FPN:LAŽNO OBAVEŠTENJE-Kristijan zamalo “profesor” na FPN-u

0
766
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Autor: mondo.rs

Kristijan Golubović tvrdi da je dobio poziv da danas održi tribinu na Fakultetu političkih nauka, ali da je njegovo gostovanje u poslednji čas otkazano. Uprava FPN-a demantuje da je takav poziv uopšte postojao.

„Obaveštavamo vas da najava o današnjem predavanju Kristijana Golubovića na Fakultetu političkih nauka predstavlja LAŽNO OBAVEŠTENJE. Upravi Fakulteta nije stigao nijedan dopis sa zahtevom da Kristijan Golubović gostuje u ovoj ustanovi, niti bi takav zahtev bio odobren”, pisalo je u saopštenju koje jue danas izdala uprava Fakulteta političkih nauka.Međutim, odmah nakon tog saopštenja oglasio se i Kristijan koji tvrdi da je tribinu na temu „diskriminizacije“ otkazao dekan FPN-a.

Evo šta je objavljeno na Facebook profilu koji deluje kao da je Kristijanov, ali ipak zadržavamo pravo da sumnjamo:

„Danas u 14h sam trebao da održim tribinu na Fakultetu političkih nauka… tema je trebalo da bude-diskriminacija pojedinaca koji žele da se vrate na pravi put a društvo ih i dalje odbacuje kao nevažne, bezvredne i loše,kao i tema TOLERANCIJA…“

POVEZANE VE

 On je naveo da „sramnom, kukavičkom i posve nepravednom zabranom dekana istog fakulteta nije odobreno da se tamo pojavi i održi govor na te teme“.

„Izgovor i njegovo objašnjenje je bilo sledeće: ‘Rastrgli bi me mediji i ONI’. Zapitajmo se prvo,ko su to ONI??? A MEDIJI KAO MEDIJI RADE SVOJ POSAO KAKO IM JE VOLJA i ja se na njih ne ljutim bez obzira sto su izvršili veliki pritisak na tu osobu zbog čega je on uplašen javnog linca odlučio da postupi NERAZUMNO. Dakle i bez moje tribine danas,dobili smo u praksi tipičan primer DISKRIMINIZACIJE i totalne NE TOLERANCIJE…tako da je današnja neodržana tribina ipak uspela da objasni mnogima stanje ljudi, a i mene u kojem se nalazimo usled ovakvog krsenja elementarnih ljudskih prava. Izvinjavam se svima u ime budala koje su me po ko zna koji put sprečili da Vam prenesem vredno i bitno životno iskustvo“.

Golubović Aleksandar Kristijan

17.06.2014.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR