KARLEUŠA: Prestanite da se*ete po meni, nisam ukrala nijednu pesmu!

0
895
NextWEB hosting
NextWEB hosting

– Ja sam jedina pevačica sa ovih prostora koja ima ugovore sa strancima i koja je izdavala muziku pod stranom etiketom. Jesmo li se sad razumeli? Jednom zauvek? – napisala je pevačica na Fejsbuku

Pevačica Jelena Karleuša demantovala je pisanje medija i navela da nije plagirala niti ukrala nijednu grčku pesmu. Ona se oglasila na svojoj Fejsbuk stranici i objasnila da je ona jedina pevačica sa ovih prostora koja ima ugovore sa strancima i koja je izdavala albume pod stranom etiketom.

Saopštenje Jelene Karleuše prenosimo u celosti.

“”Poštovani mediji”, i ovog puta sam primorana da reagujem ( mada koji ku*ac ja to više i radim, al’ ‘ajd’ ) povodom mnogobrojnih naslova u vašim novinama, u kojim pored naslova “PLAGIJATORI I LOPOVI GRČKIH PESAMA” stavljate moju sliku, te navodite izjave nekog očigledno ne baš obaveštenog lika. Kao prvo, stavite sliku svoje mame pa je vređajte do sutra!!!!! Kao drugo-radite malo svoj posao aman bre novinari, zaradite svoj us*ani dinar barem tako što ćete malo proguglati, istražiti, proveriti ono što lupetate ( pod uslovom da vam jedini cilj nije bio da me uvredite a ne da napišete istinu ) NA INTERNETU IMATE SVE PODATKE-Wikipedia, Google, zvanični sajtovi kompozitora i izdavačkih kuća… JEDNOM ZA SVAGDA NEKA VAM BUDE JASNO-GRČKE PESME NISAM PLAGIRALA I UKRALA! SNIMILA SAM IH U STUDIJU “PHASE ONE” U ATINI, PRODUCENT JE BIO NAJPOZNATIJI GRČKI KOMPOZITOR FIVOS, A JA SAM TADA BILA EKSKLUZIVAC NAJBOLJE MUZIČKE KUĆE “HEAVEN MUSIC” IZ ATINE! DA, JA SAM JEDINA PEVAČICA SA OVIH PROSTORA KOJA IMA UGOVORE SA STRANCIMA I KOJA JE IZDAVALA MUZIKU POD STRANOM ETIKETOM. Jesmo li se sad razumeli??? Jednom zauvek???

Foto: Twitter/karleusastar

I da dodam, dok vi se*ete po meni, nazivajući me pogrdnim imenima (tako to obično biva, uvek ide Srbin na Srbina) mnogobrojni strani mediji pišu o meni, hvale moju muziku i porede moju karijeru sa najvećim svetskim zvezdama (to su svi oni mnogobrojni tekstovi u najprestižnijim stranim show bizz magazinima koje NISTE hteli ni da pomenete u svojim novinama, jer kako to da objasnite čitaocima???)

Foto: Promo, kafana "Aj da probamo"

AKO SE JA PITAM, NE ŽELIM VIŠE IME DA MI POMENETE! MOGU I BEZ VAS! ALI NEĆU VIŠE NI DOZVOLJAVATI DA SE*ETE PO MENI I PIŠETE LAŽI! MARŠ U TRI LEPE PA HVALITE BAGRU, TO NAJBOLJE ZNATE! O MENI I O SVAKOM IPAK NAJBOLJE GOVORE DELA”.

(Telegraf.rs)

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR