Kriminalistička policija identifikovala telo sa betonskim ciglama oko nogu i selotejpom preko očiju

0
643
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Beogradska kriminalistička policija identifikovala je telo koje je u utorak oko 18 časova sa betonskim ciglama oko nogu i selotejpom preko očiju, isplivalo kod Ostružničkog mosta, nedaleko od Beograda. Reč je o Džemšiju Demiriju (34) iz Bujanovca.

Džemši je, prema prvim procenama stručnjaka Instituta za sudsku medicinu, proveo u vodi između 10 i 14 dana, pa se pretpostavlja da je neposredno pre toga pretučen. Ovaj Bujanovčanin nema prijavljeno prebivalište niti boravište u Beogradu.

Kako se saznaje, Džemši Demiri je od ranije poznat policiji zbog krađa i obijanja vozila.

– Njegov nestanak nije bio prijavljen. U ovom trenutku pokušavamo da utvrdimo gde je poslednji put viđen živ. Najverovatnije je da se zločin nije ni dogodio u Beogradu, niti u okolini – rečeno je iz policije.

Gde je telo bačeno teško je utvrditi i zbog obilnih kiša i poplava od kojih su u prethodnom periodu porasli vodostaji reka.

U ovom trenutku policija pokušava da pronađe Džemšijevu rodbinu. Istraga je u toku.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, Džemši je pretučen a zatim bačen u vodu. Još se utvrđuje da li je bio živ kada je bačen, ili se udavio, ali je pretpostavka da je davao znake života i da je razlog smrti – utapanje.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR