Nevinost izgubila u 51, iako se dva puta udavala!

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pedesetjednogodišnja Marija Luiz Varn otkriva zašto nikada nije želela da izgubi nevinost iako se dva puta udavala, ali i kako je kasnije nadoknadila izgubljeno vreme zauživanje u seksu.

Za svog prvog supruga Marija se udala kada je imala samo 18 godina, a razveli su se već sredinom njenih dvadesetih. Kako je Džon bio izraziti katolik, često nije insistirao na intimnosti što je Mariji bio znak da s njom nije samo zbog seksa.

Dogovorili su se da konzumiraju seks tek u braku, ali kako su godine prolazile ni to se nije ostvarilo. Marija je smatrala da seks služi samo za začeće potomstva, ali u tim godinama ni za bebu nije bila spremna.

Tako je Marija Luiz prihvatila svoj bračni život bez seksa što joj nije teško palo jer ju je majka učila da je seks nešto prljavo u čemu se ne uživa.

Ipak, tokom godina nedostatak seksa je postajao veliki izvor frustracije za nju.

Te 1982. godine dok je i dalje u braku Marija upoznaje izvesnog Karola. Par je prvo započeo aferu u kojoj takođe nije bilo seksualnih odnosa. Pet godina nakon toga Marija se razvodi, a Karol takođe ostavlja svoju ženu i decu.

Marija se udaje za Karola ali, verovali ili ne, ni 26 godina nakon njihovog upoznavanja par nikada nije vodio ljubav. Marija je nekoliko puta ostavljala Karola, ali je odlučila da ostane uz njega kada je doživeo moždani udar 2005. godine.

Dok njen drugi suprug boravi u bolnici Marija se zaljubljuje u njegovog doktora Tima.

Kada je 2008. godine okončala brak sa Karolom odlučila je da pozove Tima na večeru. Dva meseca nakon toga, u svojoj 51. godini Marija gubi nevinost.

Nakon što je zgodnom doktoru priznala da je čitav život bila devica, Tim se potrudio da joj nadoknadi izgubljeno vreme pa su tako, kako kaže seks imali bukvalno svuda.

Marija Luiz i doktor Tim su i dalje zajedno i neprestano uživaju jedno u drugom.

JOŠ SLIKA POGLEDAJTE OVDE

IZVOR:(SuperŽena) Kurir

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR