Od debeljuce za samo godinu dana postala super riba, a evo i kako!

0
1073
NextWEB hosting

Od debeljuce za samo godinu dana postala super riba, a evo i kako!

NextWEB hosting

Donosimo vam dokaz za izreku “sve se može kad se hoće”. Prošle godine u ovo vreme, britanska rijaliti zvezda, manekenka i pevačica Šanel Hejs imala je 83 kilograma i bila u teškoj depresiji. Danas ona izgleda i oseća se fantastično! Evo u čemu je njena tajna

Svoju karijeru Šanel Hejs počela je kao slatka, mala, vrlo inteligenta i poprilično zgodna klinka koja se bavila muzikom i modelingom. Kako je vreme proticalo, njena slava je rasla, pa nije ni čudo što je 2007. godine ova plavušica postala jedna od omiljenijih zvezda britanskog Velikog brata, a zatim i drugih rijaliti šou programa.

Nakon nekoliko meseci zabavljanja s fudbalerom Metjuom Bejtsom, Šanel je zatrudnela i u julu 2010. godine na svet donela zdravog dečaka. Međutim, još dok je bila trudna, oni su imali toliko problema u vezi, da je ona u aprilu mesecu čak pokušala da izvrši samoubistvo. Raskid ove destruktivne romanse bio je neminovan.

Foto: ChanelleJHayes@twitter

Ostavši samohrana majka, Šanel se tokom drugog stanja i dojenja tešila nenormalnim količinama hrane, a u trenutku kada se malo psihički oporavila, nikako nije uspevala da prirodnim putem povrati svoju devojačku kilažu. Vaga je uporno pokazivala preko 80 kg.

Spas je potražila u lupopsukciji. Ali uzalud, ništa nije pomagalo, jer su se kilogrami kao bumerang vraćali. Do te mere je bila očajna da nije mogla sebe u ogledalu da pogleda.

Foto: ChanelleJHayes@twitter

Onda je pre godinu dana donela čvrstu odluku da zaozbiljno promeni neke stvari u svom životu. Odrekla se slatkiša, masne i nezdrave hrane, a pritom je neumorno vežbala. Danas ova lepa dvadesetšestogodišnjakinja s ponosom može da se pohvali u rezultatima svog truda. Ne samo da se oslobodila suvišnih kilograma, već jesvoju liniju Šanel dovela do savršenstva!

– Težak rad se isplati – prokomentarisala je Šanel, koja sada na društvenim mrežama postavlja svoje selfi fotografije, s npomenom da su prave, bez fotošopa i ostalih trikova.

IZVOR (Telegraf.rs)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR