OPET LAŽE: Pudarački „novinar“ laže da predsednik opštine nije podneo ostavku

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Kako je napisao portal koji je pod kontrolom „Snage gradjana“, nedavno izabrani predsednik opštine Grocka Stefan Dilberović nije podneo ostavku na odborničko mesto u Skupštini grada, iako su to učinili svi drugi predsednici opština.

ostav ka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tragom informacija, došli smo do zvanične informacije da je predsednik opštine Grocka, podneo ostavku dan nakon imenovanja, i to 28. maja na samoj sednici Skupštine Grada, usmeno za govornicom, odmah nakon izlaganja Branimira Kuzmanovića, koji je takođe tada podneo ostavku.

Grocka info portal se pita kako će sada NUNS, UNS, kao i Savet za stampu da reaguju, pošto što su do sada više puta bez ikakvog razloga reagovali u zaštitu ovog političkog portala, i da li će da dozvoli dalje kaljanje ugleda  ličnosti, bez ikakvih sankcija i posledica pod plaštom tobože nezavisnog novinarstva, a svima je jasno koji je cilj plasiranja ovakvih laži i podmetačina.

Pozivamo ih da se vrate svojim izvornim principima iz vremena Gordane Logar i LileRadonjić koje su dostojno reprezentovale novinarsku profesiju.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR