Ovo su (naj)lepše polovine svetski poznatih fudbalera (FOTO)

0
1120
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Izvor:blic.rs

Fudbalske zvezde pored neospornog umeća sa loptom imaju još čime da se podiče, a to su njihove zanosne partnerke od kojih muškoj populaciji zastaje dah….barem približno onako kao kada neko od njihovih izabranika na travnatom terenu postigne evrogol. Predstavljamo vam najzgodnije pripadnice nežnijeg pola koje ulepšavaju život poznatim fudbalerima:

1. Sara Karbonero


Devojka kapitena španske fudbalske reprezentacije Ikera Kasiljasa pleni šarmom  i spontanošću. Sara je tv novinarka, a sa poznatim golmanom je ove godine dobila i sina, Martina Kasiljasa Karbonera.

2. Irina Šajk


Najbolji fudbaler Portugala Kristijano Ronaldo poznatu manekenku je upoznao 2010. godine, a od tada je osvojio nekoliko titula, od kojih su najbitnije ona u Ligi šampiona sa Realom i Fifina nagrada za najboljeg igrača na svetu. Iz ovoga slobodno možemo da zaključimo kako mu veza sa ruskom lepoticom i te kako prija. A kome i ne bi?

3. Anara Atanes


Još jedna lepotica iz sveta mode, Anara Atanes devojka je francuskog fudbalera Samira Nasrija, fudbalera Mančester sitija. Anara i Samir zabavljaju se od 2011. a navodno je fudbaler upravo zbog nje raskinuo vezu sa teniserkom Tatjanom Golovin.

 

4. Ebi Klensi


Supruga fudbalera Pitera Krauča važi za lepoticu sa zvanično najlepšim parom nogu na svetu. Sa golgeterom ima petogodišnju ćerku Sofiju, a u braku su od 2011. godine.

5. Jolanta van Kaspergem


Ova špansko-holandska glumica u braku je sa uzdanicom holandske reprezentacije Veslijem Snajderom od 2010. godine.

 

 

6. Danijela Buks


Supruga Garija Linekera, bivšeg reprezentativca i jednog od najboljih engleskih fudbalera, koji je poznat po tome što nikada u karijeri nije dobio crveni karton, očigledno je jako pozitivno uticala na svog supruga, pa tako zajedno učestvuju u mnogim humanitarnim akcijama, a imaju i svoju fondaciju.

 

7. Helen Flanagan


Ova engleska glumica partnerka je fudbalera Skota Sinklera, sa kojim živi već nekoliko godina. Najpoznatija je po ulozi u seriji „Hollyoaks“.

 

8. Marija Fauler


Ova britanska starleta tehnički nije u vezi sa fudbalerom, pošto se njena veza sa prvotimcem škotskog St. Džonstona Lijem Kroftom završila nedavno, ali smo osetili potrebu da je stavimo na ovu listu. Vidite i zašto.

 

 

9. Federika Nargi


Alesandro Matri, osim što je odličan fudbaler, pokazao se kao i veliki zavodnik, s obzirom da je 2009. godine pred oltar uspeo da odvede italijansku lepoticu Federiku Nargi.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR