Pogledajte ko su najlepše Srpkinje po izboru Amerikanaca

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Na sajtu Beautiful Women Pedia, svojevrsnoj enciklopediji najlepših dama iz celog sveta, među najatraktivnijim ženama iz Srbije su pevačice, manekenke, kao i kreatorka, voditeljka i teniserka.

Nataša Bekvalac

Boje naše zemlje na ovoj laskavoj listi brane Nataša Bekvalac, Biljana Tipsarević, Nina Radulović Lečić, Ana Kokić, Ana Ivanović, Sofija Milošević, Jovana Švonja…

Nina Radulović Lečić

Za žene iz Srbije Amerikanci navode da su “dobile genetski džek-pot”, kao i da muškarac u našoj zemlji “može lako da se zaljubi nekoliko puta dnevno”. Dalje se navodi da “reč dosadno ne postoji u njihovom rečniku, one su misteriozne, imaju pune usne i vrlo su zgodne bez obzira na godine”.

Biljana Tipsarević

Kada smo Natašu obavestili da se nalazi na ovoj laskavoj listi, kratko je prokomentarisala da je “lepota u oku posmatrača”. Biljana veruje da se našla na ovom spisku jer je ispunjena u svakom pogledu.

– Ideal lepote se kroz vekove menja, ali ljubav, unutrašnji mir, spokoj, lično zadovoljstvo i intelektualni razvoj je ono što ženu čini lepom na potpuno poseban način. Svaka žena voli da bude lepa, a najlepša je ona koja zrači pozitivnom energijom i dobrotom – kaže Tipsarevićeva.

Ana Kokić

Nina Radulović Lečić nije krila oduševljenje.

– Verujem da ljudima koji su odabrali najlepše nije bilo nimalo lako, jer su naše žene izrazito lepe i trude se da izgledaju negovano – kaže voditeljka.

Ana Ivanović

Ana Kokić veruje da je lepota Srpkinja nadaleko čuvena.

– Poznato je da devojke iz Srbije važe za najlepše na svetu, imponuje mi što sam na tom spisku – rekla je Ana.

IZVOR:BLIC

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.