Pogledajte najlepše muškarce na svetu: Koji će od njih biti Mister sveta za 2014?

0
NextWEB hosting


Ljubica Krstić | Foto: Mr Morld Izvor:zena.blic.rs

Iako je poslednjih dana u centru pažnje Svetsko prvenstvo u fudbalu u Brazilu, jedan posebno lep Brazilac je odlučio da umesto fudbala, trenira lepotu. On je ušao u finale izbora za Mistera sveta 2014, a zajedno sa njim se nalazi još 46 najzgodnijih i najlepših finalista. Mi vam danas predstavljamo one najatraktivnije.

Godpodin koji predstavlja Brazil zove se Reinaldo Dalcin. Ima 28 godina, bavi se modom i ima neverovatno telo i odličan stil. On se nada da bi mu titula najlepšeg muškarca na svetu pomogla da se probije u svetu modelinga.

Dvejn Endrju Ker nam dolazi iz Severne Irske. On je rođen na Jamajci, a odrastao je malo izvan Belfasta. Tamnoputi lepotan punim usnama i šarmantnim stavom zavodi sve devojke koje ga vide.

Poljak Mihal Rostek se nada da će baš on poneti ovu laskavu titulu, a na tom putu će mu svakako pomoći markantan pogled i isklesano telo. On ima 24 godine, i od malena se bavio plesom. Jedna od najvećih strasti su mu kola, i nada se da će u budućnosti otvoriti premijum garažu za luksuzna kola.

Iz Kolumbije nam dolazi Tomas Marin. On ima 28 godina i rođen je u Medelinu, “Gradu cveća, kafe i planina”. Ovaj lepotan je već i uspešan poslovni čovek, pa tako ima sopstvenu firmu za veb i grafički dizajn.

A Bahami su nam podarili ovog seksi macana. On takođe ima 28 godina, i radi kao lični fitnes trener. Sebe opisuje kao “iskrenog čoveka i osobu koja je puna empatije, koja ceni prave prijatelja”. Verujemo da su svi njegovi termini u teretani pretrpani devojkama koje traže “pravog prijatelja”.

Alberto Olasio Martines Kesner ima svega 19 godina. Mladi Alberto bi voleo da pobedi ali mu je cilj u životu da postane mašinski inženjer. On svojim pogledom obara sa nogu sve devojke, a kombinacija svetlih očiju i tamne kose čine da on bud ejedan od favorita na ovom izboru.

Iz Južne Afrike po pravilu dolaze izuzetno lepi ljudi . Šerliz Telon, Kendis Svonpul i sada Metju Kol Finkam. On ima 27 godina, visok je 187 santimetara i radi kao profesionalni trener. Omiljena hrana mu je pica, ali ne beži ni od dobre šnicle. Ali zato mnogo trenira da bi ovako izgledao.

Džordan Vilijams iz Engleske ima 26 godina, i osim manekenstvom bavi se pevanjem. Zapravo, on je bio u x Faktoru. Pored toga što peva i izgleda fenomenalno, on obožava da putuje i nada se da će u budućnosti proputovati ceo svet.

Francuz Tibo Maršan ima 21 godinu, visok je 193 santimetra i obožava sport. Toliko da ga je i studira. Za sebe kaže da je veoma druželjubiv a posebno voli da se druži sa svojim kućnim ljubimcima – ima ih čak tri.

Hose Pablo Minor nam dolazi iz Meksika i ima 23 godine. Njegov najveći adut je sanjiv pogled, a to mu ne pomaže samo u manekenstviu već i u glumi kojom se kstivno bavi. Ali, ovaj lepotan voli da bude i iza kamera i da radi na pravljnju filmova.

Finale ovog izbora se održavava u nedelju 15. juna, i može da se gleda uživo na zvaničnom Jutjub kanalu “Mr World”. Kompletnu listu učesnika u izboru možete videti ovde.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

10 − 3 =