Pogledajte šta su radili pre nego što su postali slavni

0
671
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Izvor:blic.rs

Svetski poznate ličnosti poput Bred Pita, Džina Simonsa, Vupi Goldberg pre nego što su postali poznati bavili su se poslovima, koje bi rado želeli da sakriju.

Bred Pit bio je maskota obučena u kostim pileta:

Holivudski glumac za kojim danas uzdišu žene širom sveta, nekada nije bio glamurozan i neodoljiv. Naime, pre nego što je postao slavan, svako jutro radni dan započinjao je  radeći kao maskota. U kostimu velikog žutog pileta, radio je u jednom restoranu brze hrane.

Vupi Goldberg radila je kao šminkerka u mrtvačnici:

Šarmantna glumica  definitivno je među najvišim mestima na lestvici najčudnijih poslova. Naime, nekada davno, pre nego što je počela da zabavlja gledaoce širom sveta svojim ulogama, radila je kao šminkerka u mrtvačnici.

Čejnin Tejtum bio je striper:

Glumac koji je osvojio ženska srca u romantičnim komedijama, nekada je takođe, osvajao žene, ali nagim telom. Tejtum se ranije bavio striptizom, a uloga u filmu „Magic Mike“ mu je zbog toga legla kao da je baš za njega osmišljena.

Džin Simons nekada davno, pre „Kiss“ ere, bio je profesor:

Frontmen i jedan od osnivača popularne grupe „Kiss“, prepoznatljivoj i po jezivim maskama, nekada je obučavao decu u osnovnoj školi. sudeći po njegovom planetarnom uspehu, nekadašnji đaci su sigurno ponosni na svog kul profesora.

Metju Mekonahi čistio je kokošinjac:

Metju je pre holivudskog glamura iskusio mnogo teži život. Naime, dok je bio mlad student, trebao mu je novac pa je radio posao koji god je mogao. Jedan od njih, bio je čišćenje kokošinjca. Dobro je što je to bio samo privremeni posao, te bi brojne romanitočne komedije ostale bez glavnog junaka.

Džordž Kluni radio je kao prodavac cipela:

Ako ste se upitali odakle Kluniju istančan osećaj za stil, sada imamo odgovor. Pre holivudske karijere, radio je kao prodavac cipela. Možete li da zamislite da uđete u prodavnicu i upitate Džordža Klunija za savet?

 

Rob Stjuart radio je kao grobar:

Pre muzičke karijere, bio je ni više, ni manje, nego grobar. Sigurno je da mu ovaj prethodni posao nije koristio u šoubiznisu, ali je verovatno deo života koji želi da zaboravi.

Kristofer Voken krotio je lavove:

Šarmantan i harizmatičan glumac, pre planetarno populanre karijere, dresirao je divlje životinje. Moguće je da mu  ovaj neobičan i uzbudljiv posao pomogne u karijeri bar za neke uloge u divljini.

Izvor:blic.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR