PROCURELA TAJNA: Telohranitelji otkrili zašto u kući Majkla Džeksona niko nije imao pristup Internetu?

0
839
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Nije se smela gledati televizija i niko nije imao pristup internetu, zašto?

Telohranitelji Majkla Džeksona otkrili su da je slavni pevač bio veoma ekscentričan.

Profesionalni čuvari Džavon Bird i Bil Vitfeld bili su zaduženi za čuvanje kralja popa dve i po godine pre njegove smrti 2009. godine, prenosi dnevnik.hr.

Prema njihovim rečima, Majkl je često trošio svoje bogatstvo, koje se procenjuje na 263 miliona dolara, na veoma neobične stvari.

Bio je veoma ekscentričan. Znao je da ode u prodavnicu i kupi sve. Kada bi odsedali u hotelu, znao je da kupi stotine knjiga. U jednom trenutku je kupio i celu knjižaru.’, rekao je Bil, bivši policajac.


Slavni pevač je iza sebe ostavio svoje troje dece; ćerku Paris i sinove Princa i Blenket.

Bill priznaje da ga je iznenadilo koliko je slavni pevač blizak sa svojom decom, piše Mirror.

‘Mi smo radili za Džeksona, a ne za kralja Popa. Imali smo prilike da ga upoznamo kao oca. Bio je to jako lep prizor, kada bi im pomagao oko domaćih zadataka i dok se brinuo za njihovu prehranu i stavljao ih na spavanje’. rekao je telohranitelj.

Ipak, neke stvari Džekson ipak nije dopuštao.

‘U kući niko nije imao pristup internetu. Deca nisu smela da gledaju televizor kako ne bi videli kako mediji prikazuju njihovog oca’, dodao je.

Majkl Džekson umro je u Los Anđelesu 25. juna 2009. u 50. godini od predoziranja propofolom, jakim anestetikom koji je, na preporuku svog doktora Konrada Mareja koristio kao sredstvo za spavanje.

 Izvor:BLIC

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR