Saopštenje za javnost UG Naša Kaluđerica: Pozivamo NUNS da izbaci iz članstva kvazinovinara!

0
916
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Zeljko Matorcevic vlasnik portala“Nasa Grocka Info“,i kvazinovinar kome je zabranjen ulazak na sednice SO Grocka vec duze vreme ozbiljno krsi novinarski kodeks i sva pravila organizacije kojase zove NUNS.

Njegova samovolja i bezobrazluk u izvestavanju otisle su toliko daleko da je momka koji je tragicno nastradao popravljajuci trafo stanicu u svojim vestima bez dokaza predstavio kao kradljivca kablova zbog cega su roditelji i porodica bili u soku kad su procitali vest.

Bezobrazluk ovog kvazi novinara ide toliko daleko da je objavio vest o hapsenju ljudi koji nikad nisu uhaspeni ali su politicki aktivni sto im je nanelo ozbiljnu stetu povredu ugleda i casti u poslu kome se bave.
Nekoliko puta ukazivali smo na propuste cak tri puta poslali smo kritiku i ukazali na velike propuste koje hauzmajstor pravi zamisljajuci da je novinar i nismo dobili nikakav odgovor od NUNS-a. Mi kao organizacija civilnog drustva OSUDJUJEMO NUNS zbog ovakvog koraka i trazimo da nas zastiti o nasilnika kome je dozvoljeno da napise i pise o svima nama sta hoce bez mogucnosti da se branimo cak i kad to nije istina.Mogucnost na „demant“ na njegovom sajtu nije dozvoljen i ako to jeste deo novinarskog kodeksa.

Pozdravljamo odluku SO Grocka da mu se zabrani ulazak u salu i na sednice opstine Grocka i pozivamo i NUNS da ga izbace iz clanstva ove organizacije kako bi sudske sporove koje nameravamo da pokrenemo protiv njega placao on sam a ne NUNS ciji je clan.

Dragoljub Krstic predsednik
UG Nasa Kaludjerica(Dragoljub Krstic, 14. jun 2014 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR