Svaka žena može biti zavodljiva i seksi! Evo i kako

0
702
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Autor: cosmopolitan.rs/Foto: Profimedia.rs  24sata.rs

Mnogima je danas lakše da uskoče u farmerke i patike, sakriju se iza masculine izgleda i energije i tako užurbano jure kroz život. Donekle nas na to primoraju i okolnosti, a priznajemo, ponekad tako i jeste lakše.

Ipak, ključna reč je ponekad! Vaša ženska senzualnost, ono što vas čini privlačnom, zanimljivom, pomalo tajanstvenom, je ipak ono što bi trebalo da pokazujete većinu vremena.

 

Ako u poslednje vreme niste baš u dodiru sa svojom ženstvenom energijom, evo saveta koji će vam pomoći da joj se vratite!

 

Izgled je važan za prvi utisak
Senzualne žene znaju da je izgled važan. To ne znači da je jedina stvar o kojoj treba da mislite, ali uredna kosa, umerena šminka i ženstvena odeća, poslaće dobru poruku o vama svima koji vas vide. Dakle, ne mislimo na duboke dekoltee i prekratke miniće, kao ni potrebu da non stop budete super namontirani, već prosto na potrebu da vodite računa o sebi. Koliko god se to nama ne dopadalo, izgled je prvo što ljudi primećuju, pa im zato pokažite da ste prava žena!

 

Prihvatite svoju senzualnost
Ženstvenost je u stavu, u uverenju da ste dobri baš takvi kakvi ste. To ne znači da kada vas šef pritisne na poslu, ne treba da pokažete i svoju opasnu, borbenu stranu – naprotiv! Ali vaša senzualnost može da dominira većim delom vašeg života, a možda otkrijete i da vam je uz pomoć drugačijih, nežnih trikova lakše da ostvarite svoje namere.

 

Uplovite u sećanje
Sedite, opustite se i pokušajte da se prisetite kada se poslednji put osećali istinski senzualno. Prisetite se svih detalja – kako ste se osećali, koju odeću ste imali na sebi, šta ste radili, kako ste se ponašali… To je prvi najvažniji korak ka buđenju senzualnosti, jer vam služi kao osnova za buduće korake. Kada se lepo setite svega, onda pokušajte to i da ponovite!

 

Plesom rasplamsajte strast
Da li ste znali da ples ima tajanstvenu moć da probudi pravu ženu u vama i podigne senzualnost u neslućene visine. Najboljii su strastveni plesovi poput sambe, tanga, trbušnog plesa i slično. Odaberite šta god vam odgovara, plešite i videćete kako se stvari menjaju u vama. Zapravo, dovoljno će biti za početak i da pustite svoju omiljenu muziku kod kuće i zanjišite kukovima, onako baš senzualno.

 

Prihvatite i zavolite svoje telo
Ovo je za mnoge najteži korak, jer mi žene, večno pronalazimo mane na svom telu. Istina je, međutim, da je ono savršeno kakvo god da je, a vi ćete zračiti neverovatnom lepotom, jednom gada ga zavolite – iskreno, od glave do pete. Razvijajte svakodnevno ljubav pre telu bez obzira na kilograme i centimetre. Stanite ispred ogledala i uživajte u lepotu svog tela, recite sebi koliko ste lepi! Sve ovo podrazumeva, naravno, i brigu o telu koja podrazumeva zdravu ishranu, fizičku aktivnost, negu kose, kože, zuba… Jednom rečju, pazite na svoje zdravlje i volite se!

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR