TRAGEDIJA u Smederevu: Otac alkoholičar ubio sina kuhinjskim nožem!

0
705
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Đorđe Jovanović iz Seona pod dejstvom alkohola ubio Zorana Jovanovića u porodičnoj kući. Ubistvu prethodila kraća rasprava

SMEDEREVO – Đorđe Jovanović (72) iz Seona ubio je sina Zorana Jovanovića (49). Ubistvu u porodičnoj kući Jovanovića je prethodila kraća rasprava, uoči večere u četvrtak, a otac je sina ubio kuhinjskim nožem – jednim udarcem u srce

Motiv za svađu bio je očev alkoholizam, zbog čega je čitava porodica patila godinama. Đorđe je bio nasilan i maltretirao je sve u kući. Sin Zoran, kako kažu u familiji, pokušavao je da oca natera da ode na lečenje, čemu se on opirao.

U trenutku svađe i ubistva, Đorđe je bio pijan, a u kući nije bilo nikoga. Veruje se da su se ponovo svađali zbog očevog opijanja, te je Đorđe uzeo nož sa stola i jednim ubodom u srce oduzeo sinu život.

Zoran Jovanović

Nedugo nakon zločina kući je sa polja stigaodrugi sin ubijenog, koji je pozvao hitnu pomoć, jer je Zoran još davao znake života.

Međutim, preminuo je ubrzo. Danas će biti obavljena obdukcija. Otac ubica je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje.

IZVOR:novosti.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR