Trudnica iz Srbije pod dejstvom droga nožem izbola komšiju!

0
NextWEB hosting

Vesna S. (25) iz Srbije, a koja živi u Minhenu, je u šestom mesecu trudnoće šest puta izbola svog komšiju jer joj je tražio da utiša glasnu muziku

VESNA S. (25) ostatak svog života u Minhenu najverovatnije će provesti iza rešetaka jer je sa šest uboda nožem zamalo ubila svog komšiju kada joj je tražio da utiša muziku.

Vesna, koja je inače u šestom mesecu trudnoće, uskoro će se u okružnom sudu u Minhenu suočiti sa sudskom presudom koja bi, s obzirom na to da se tereti za ubistvo u pokušaju, mogla da glasi na maksimalnu kaznu zatvora.

Tragedija zbog koje se ovoj trudnici sudi dogodila se kada je njen komšija Frenk F. svratio do Vesnine kuće kako bi joj skrenuo pažnju da je njena privatna žurka previše bučna, pošto se domaćica prethodno oglušila na opomene policije.

Prema pisanju nemačkih medija, Frenk se nakon razvoda od žene koja je takođe iz Srbije, a sa kojom ima troje dece od tri, pet i šest godina, doselio u kuću do Vesnine. Do trenutka napada, ona i njeni gosti su, kako je Vesna kasnije rekla na sudu, “pili mnogo alkohola i pušili marihuanu”.

Kako bi još jednom upozorio komšinicu, Frenk je ušao u Vesnino dvorište. Ona se ubrzo pojavila, vidno uznemirena, noseći sa sobom nož. Potrčala je prema Frenku i, vičući “ubiću te”, pokušala da ga ubode.

U nameri da se odbrani od nje, prema navodima optužnice, Frenk je Vesnu prvo polio pivom, a potom probao da pobegne iz dvorišta, ali je ona potrčala za njim preko ulice i zadala mu šest uboda u grudi. Na sudu se ispostavilo da je ceo incident mobilnim telefonom sve vreme snimao jedan od Vesninih komšija, dok je krvoločna trudnica izjavila da je “samo htela da zaplaši Frenka, ali ne i da ga ubije”.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

fourteen − 1 =