Ubica oca pre četiri dana pravio haos po policijskoj stanici na Vidikovcu! VIDEO

0
NextWEB hosting

Kurir je došao u posed snimka na kome se Goran Miničić, osumnjičeni za ubistvo oca Vukadina, žustro svađa sa službenicom u policijskoj stanici na Vidikovcu posle čega je otišao, pa ponovo pokušao da se vrati

BEOGRAD – Da li je smeo da bude na slobodi?

Goran Minčić (51), koji je u petak uhapšen jer je šrafcigerom ubio oca Vukadina (93) na Petlovom brdu, četiri dana pre zločina izazvao je incident u policijskoj stanici na Vidikovcu.

Minčić se, naime, žučno svađao sa službenicom za šalterom, zbog čega su ga na kraju izbacili iz stanice, a sve to snimio je jedan od građana koji je stajao u redu.

Na snimku do kojeg je došao Kurir može se videti kako Minčić, inače lečeni psihijatrijski bolesnik, sve vreme nervozno mlatara rukama i izgovara nepovezane rečenice. Na snimku se čuje kako psuje, a u obraćanju službenici pominje 3000 evra za očevu i svoju sahranu.

– Jel razumete mora da dobije, jer ako dobije sto slika, znači mora da se upozna sa tim stikerima, jel tako? Ti vredni stikeri su navedeni… Je..ću im majku majčinu – kaže Minčić, a nakon kraće pauze nastavlja da govori nepovezano:

– Gospođo, da vas pitam nešto. Ovi, ti moji drugari, koji mi čuvaju neki film, taj film možete da vidite na internetu. Tu je, sve lepote mojih reči su izbacili, a sve ono što je moje iz najbolje namere su uzeli…Službenica je pokušala da ga smiri, ali je on  tada povisio ton.

Minčić je ubrzo potom izašao iz stanice, ali je nedugo potom pokušao ponovo da uđe. Međutim, dežurni policajac ga je izbacio

https://www.youtube.com/watch?v=sSCfU8bgj_A#t=30

(J. R.)

Izvor:KURIR

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

2 × four =