Upoznajte srpsku Končitu Vurst, damu koja će baciti pod noge domaću estradu! (VIDEO+FOTO)

0
1043
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Ukoliko ste poslednjih dana primetili da se društvenim mrežama šire plavi ili crveni uvojci i poneki ‘šer’, a pitali ste se ko je zanosna plavuša na slikama koja preti da ozbiljno ugrozi slavu velikih pevačica domaće estrade, otkrivamo o čemu se radi!

To je „žena” sa hiljadu lica. Ruši sve predrasude, i voli što za to ima priliku upravo na Balkanu. Ona je Lili Kendi. Niste još čuli za nju?

Lilly Candy je umetničko ime mladog pevača Rastka Obrenića. On je slavu stekao pre nekoliko godina u takmičenju Zvezde Granda, nakon čega se okušao u solo vodama.

Za sebe kaže da je DragQueen.

– DragQueen je zabavljač u modernim klubovima širom Evrope i sveta. Lilly je nadimak moje šminkerke, tako da sam se lako odlučio za prvi deo mog imena, no za drugi deo odlučivali smo nekoliko sati. Smislili smo Candy, jer sam slatka kao bombona – kaže Rastko za Dnevno.rs

On planira da pokori estradu kao voditelj DragQueen šou programa, ali i tako što će zabavljati publiku.

– Planiram nastupe širom Evrope i polako ali sigurno koračam ka evropskoj karijeri. S obzirom da znam da pevam, to mi neće biti teško – izjavio je za naš portal ovaj mladić koji traži svoje mesto na zvezdanom nebu.

Evo kako peva naša Končita:

 

  • Autor: dnevno.rs
  • Photo: Facebook

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR