Za njima žene lude: Najseksepilniji ćelavi muškarci

0
1134
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Tamara Vujović | Foto: Copyright: profimedia.rs Izvor:zenablic.rs

Smrt bližnjih, problemi sa novcem i stres dovode do toga da muškarci gube kosu. Međutim, mnogima to teško pada, ali strah i dodatan stres oko ćelavljenja je potpuno nepotreban. Naime, mnoge poznate ličnosti već godinama grade imidž na svojoj ćelavosti koja ih čini još seksepilnijim. Pogledajte koji su to najpopularniji ćelavi muškarci za kojima žene uzdišu.

1) SEMJUEL L. DŽEKSON

Semjuel L. Džekson je najplaćeniji glumac svih vremena, a njegovi filmovi su imali zaradu i do 8 milijardi dolara. Ovaj glumac je dobio i nominaciju za oskara za ulogu u filmu „Petparačke priče“. Međutim, najveća pomama za ovim glumcem počela je od kad se odlučio na ćelavu „frizuru“ kada je glumio džedaja u serijalu filmova „Ratovi zvezda“.

2) MAJKL DŽORDAN

Najuspešniji košarkaš svih vremena poznate je ne samo po svom košarkaškom umeću, nego i po svojoj frizuri.

3) DVEJN DŽONSON

Osim što je sa godinama sve nabildovaniji, seksipilu Dvejna Džonsona doprinosi i vrlo kratka frizura. Ovaj 41-godišnji glumac je sve uspešniji, a njegovi filmovi uspevaju da zarade i do dve milijarde dolara.

4) DŽEJSON STEJTAM

Seksi engleski glumac Džejson Stejtam je najpoznatiji filmski ubica i opasan momak, a osim toga poznat je i po svojoj „opasnoj“ frizuri. Svojim seksi izgledom i engleskim šarmom uspeo je da zavede prelepu manekenku Rouzi Hantington Vajtli koja je 20 godina mlađa od njega.

5) BRUS VILIS

Kada je bio na vrhu karijere sredinom 80-ih godina prošlog veka, Brus Vilis je počeo da pokazuje naznake ćelavljenja, a do 1994. počeo je hrabro da nosi svoju novu frizuru. Iako ima skoro 60 godina, Brus je i dalje jedan od najseksipilnijih muškaraca u Holivudu.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR