BAŠ KRATKO? One baš vole da pokazuju noge

0
1423
NextWEB hosting
NextWEB hosting

IZVOR:zena.blic.rs  Ljubica Krstić | Foto: Copyright: Profimedia.rs

Slavne lepotice često šetaju u izuzetno provokativnim i kratkim suknjama i haljinama, ali neke od njih umeju i da preteraju. Iako takve kreacije na crvenom tepihu mogu i da izgledaju lepo, činjenica je da ovako kratke suknje u stvarnom životu izgledaju preterano, a velika je verovatnoća da ćete pritom slučajno pokazati i više nego što želite. Nekima od njih se to i desilo.

Rijana odavno ne haje za kritičare njenog stila, pa je izuzetno kratku suknjicu odlučila da iskombinuje sa sečenim topom, i to bez grudnjaka. Iako pevačica ima jako lepe noge, od pokazivanja gaćica ju je delio samo još jedan korak.

Paris Hilton nema nikakvih problema sa pokazivanjem gaćica, ili nedostatka istih. Zato i ne iznenađuje da se ona i u svakodnevnom životu šetka u suknjici koja samo jedva prekriva zadnjicu. Doduše, s obzirom na to kako se Paris inače oblači, veliki je napredak što se ipak odlučila za čarape.

Kejti Peri se odlučila za suknji neravnomerne dužine, a najkraća tačka je izuzetno visoko. Srećom, nabori su se potrudili da se ništa ne vidi, ali da je malo dunuo vetar saznali bisno da li su joj i gaćice zelene. Ili možda ljubičaste.

Zanosna Nina Adgal često nosi izuzetno kratke suknje i haljine, i ponosno ističe savršenu građu. Ona se ovom prilikom odlučila za haljinu koja je jako uska, i jedva dovoljno duga da prekrije zadnjicu.

Dženifer Lopez naporno vežba kako bi imala savršene, zategnute noge. A pošto joj to i polazi za rukom, ona ne želi da ih krije od pogleda. Zato se često odlučuje za haljinice jako riskantnih dužina, a ponekad i pokaže više nego što je želela.

Iako od napred deluje kao da je sasvim dovoljno dugačka, Džej Lo se okrenula, i pokazala da za jednu od najpoželjnijih zadnjica ova suknja jednostavno nije dovoljna.

Kraljica provokacije Majli Sajrus uspela je da iznese jednu od najriskantnijih kombinacija, i to bez neplaniranih propusta. Sako, koji je u ovom slučaju zaigrao ulogu haljine, otkriva i grudi i cele noge, a prelazi preko zadnjice za nekoliko milimetara.

Njena koleginica Tejlr Svift takođe voli da pokazuje noge, koje su tanke, dugačke i prelepo oblikovane. Ovo je samo jedna od mnogobrojnih situacija u kojima je mlada Tejlor zablistala u ultra-mini haljinici.

Kameron Dijaz bi izgledala jako sofisticirano da je haljina koji santimetar duža. Slavna glumica je odlučila da pokaže „batake“ pa se odlučila za nodel koji je uzak u predelu zadnjice i nogu, ali i riskantno kratak. Srećom, uspela je da prođe pored fotografa a da se ne „pohvali“ gaćicama.

Rita Ora takođe voli ponekada da pokaže noge, ali ume ponekad i da pretera. Srećom, fotograf se našao sa pogrešne strane, pa nije uslikao njen veš, ali ovako kratka izdanja uvek nose taj rizik sa sobom.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR