Četiri izjave kojima pokazuje da nije za tebe

0
NextWEB hosting

Autor: index.hr/Foto: Profimedia.  rs 24sata.rs

Dobri momci su još uvek manje popularni od onih loših, ali svaka žena se duboko u sebi nada da će ipak pronaći neku kombinaciju za sebe.

| Foto: Profimedia.rs

Loši momci to itekako znaju pa glume da su dobri, a ovo su izjave kojima pokušavaju da se predstave kao dobrice.
“Ja nisam za statuse”
Status veze je ozbiljna stvar, a svaka žena voli da zna da li je muškarac s kojim se viđa njihov dečko ili samo neobavezan flert. Većina nas želi vezu, a muškarci to znaju pa koriste rečenice poput: “Zbog čega davati ime ovome? Veza je jaka reč, zar ne možemo samo da budemo srećni?” Ovo u prevodu znači: “Ne želim da ti kažem da si mi devojka, jer ako upoznam nekog drugog i svidi mi se, znači da te varam. Neobavezno mi daje mogućnost da ostanem dobar, čak i kada to nisam.”
“Nisam spreman za vezu”
Trenutno jednostavno nije spreman da budete u pravoj vezi, ali nema ništa protiv seksa. Bivša ga je razočarala i jednostavno misli da mu je trenutno potrebno malo prostora da bude sam, ali opet, ne želi biti sasvim sam, pa će biti s tobom kada mu to odgovara. Čast izuzecima, ali većina muškaraca koji nisu spremni za vezu jednostavno nisu spremni za vezu – s tobom. U to ćeš se uveriti za par meseci kada napokon pristane na vezu, s nekom drugom.
“Jel ovo ima veze s tvojim bivšim?”
Svaka svađa koju započnete završava sa optužbom da nisi ljuta na njega, nego na svog bivšeg? Ako imaš posla s ovakvim tipom, raskini što pre, jer očigledno nije spreman da preuzme odgovornost za bilo šta u vašoj vezi.

“Ti si suviše dobra za mene”
Pa moram da te ostavim, jer te ne zaslužujem. Tipični potez lošeg dečka koji želi da deluje kao dobrica. Ti si jednostavno toliko dobra da on ne može da podnese koliko te ne zaslužuje. Ovu priču bi progutale jedino devojčice u osnovnoj školi, a ni za njih nismo baš sigurni.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

5 × one =