ĐOKOVIĆ: Želimo mir i privatnost na venčanju!

0
739
NextWEB hosting
NextWEB hosting

– Jedino što želimo je da u miru i sreći proslavimo venčanje. Mirno, sa najbliskijim prijateljima sa kojima smo dugo u prošlosti delili i dobre i loše trenutke – objašnjava Novak

Novak Đoković i njegova verenica Jelena Ristić prave poslednje pripreme za svadbu koja će biti održana 9. i 10. jula na Svetom Stefanu. Tom prilikom, Novak ističe da on i Jelena žele striktnu privatnost na svadbi.

– Iskreno, razumem potrebe medija da izveštavaju o svim profesionalnim, pa i privatnim događajima javnih ličnosti, ali postoje trenuci koje, i pored toga, mi u koje su objektivi upereni, želimo maksimalno da zadržimo samo za sebe – kaže drugi reket sveta.

– Jedino što želimo je da u miru i sreći proslavimo venčanje. Mirno, sa najbliskijim prijateljima sa kojima smo dugo u prošlosti delili i dobre i loše trenutke – objašnjava Novak za Novosti.

Foto: Twitter/@DjokerNole

Među gostima iz inostranstva koji će 9. i 10. jula stići na Sveti Stefan nalaze se Novakovi treneri, Marjan Vajda i Boris Beker, koji bi na venčanje trebalo da stignu u društvu lepših polovina. Takođe, među zvanicama će se naći Janko i Biljana Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad i Mina Zimonjić, zatim selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović… Ostala imena nisu toliko poznata našoj javnosti, a dolazak Šarapove, Mareja, Brensona, Sare Ferguson i drugih koji su se pominjali, nije ni bio planiran.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR