Ekskluzivno: Ženi se Kristijan Golubović! (FOTO)

0

Aleksandar Kristijan Golubović (44), koji je nepravnosažno osuđen na 14 godina zatvora zbog trgovinom heroinom, ženi se sa 17 godina mlađom Ivanom Veljković (27) iz Kraljeva, koja je u trećem mesecu trudnoće, saznaje Alo.rs.

Ovu vest potvrdio je danas za Alo.rs i sam Kristijan Golubović, koji nam je rekao da će se sa svojom izabranicom venčati 10 avgusta, na njen rođendan.
– Tačno je, ženim se. Izabrali smo taj datum jer joj je taj dan rođendan. Ona je već isprobala venčanicu, koja joj se sviđa, a venčanje će biti crkveno. Nama je važno da se venčamo pred Bogom – rekao je Golubović i potvrdio da je njegova verenica u trećem mesecu trudnoće.
Ivana Veljović uskoro žena Kristijana Golubovića / Foto: Facebook
Ivana Veljović uskoro žena Kristijana Golubovića / Foto: Facebook
NextWEB hosting

Golubović iza sebe ima dva braka. Više godina je bio u vanbračnoj zajednici sa Beograđankom Danijelom, koja je pre neku godinu, preminula nakon duže i teške bolesti, a sa njom ima sina od 20 godina.

Dok je bio na izdržavanju kazne u požarevačkom zatvoru “Zabela”, oženio se 2006. sa dizajnerkom Suzanom Milojković (34), od koje se razveo sredinom 2012. godine, pola godine pre izlaska na slobodu.
U međuvremenu je bio u vezi sa košarkašicom Tatjanom Živanović (24) iz Kraljeva, zemljakinjom njegove buduće supruge Ivane. Atraktivna sportistkinja, koja igra za KK Radnički iz Kragujevca, je Kristijana čak iz publike u sudnici bodrila tokom suđenja.
Atraktivna košarkašica otkrila je ranije za list “Alo!” da se sa Kristijanom upoznala na boks-meču u Sportskom centru “Šumice” i da ih je upoznala njena drugarica koja se tada zabavljala sa Golubovićevim telohraniteljom.
Tatjana  Živanović
Bivša Kristijanova devojka: košarkašica Tatjana Živanović

Suzana Golubović
Bivša žena: Suzana Milojković ex Golubović | Foto: Nebojša Marković

(Alo)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

12 + 9 =