Ekskluzivno: Ženi se Kristijan Golubović! (FOTO)

0
974
NextWEB hosting

Aleksandar Kristijan Golubović (44), koji je nepravnosažno osuđen na 14 godina zatvora zbog trgovinom heroinom, ženi se sa 17 godina mlađom Ivanom Veljković (27) iz Kraljeva, koja je u trećem mesecu trudnoće, saznaje Alo.rs.

Ovu vest potvrdio je danas za Alo.rs i sam Kristijan Golubović, koji nam je rekao da će se sa svojom izabranicom venčati 10 avgusta, na njen rođendan.
– Tačno je, ženim se. Izabrali smo taj datum jer joj je taj dan rođendan. Ona je već isprobala venčanicu, koja joj se sviđa, a venčanje će biti crkveno. Nama je važno da se venčamo pred Bogom – rekao je Golubović i potvrdio da je njegova verenica u trećem mesecu trudnoće.
Ivana Veljović uskoro žena Kristijana Golubovića / Foto: Facebook
Ivana Veljović uskoro žena Kristijana Golubovića / Foto: Facebook
NextWEB hosting

Golubović iza sebe ima dva braka. Više godina je bio u vanbračnoj zajednici sa Beograđankom Danijelom, koja je pre neku godinu, preminula nakon duže i teške bolesti, a sa njom ima sina od 20 godina.

Dok je bio na izdržavanju kazne u požarevačkom zatvoru „Zabela“, oženio se 2006. sa dizajnerkom Suzanom Milojković (34), od koje se razveo sredinom 2012. godine, pola godine pre izlaska na slobodu.
U međuvremenu je bio u vezi sa košarkašicom Tatjanom Živanović (24) iz Kraljeva, zemljakinjom njegove buduće supruge Ivane. Atraktivna sportistkinja, koja igra za KK Radnički iz Kragujevca, je Kristijana čak iz publike u sudnici bodrila tokom suđenja.
Atraktivna košarkašica otkrila je ranije za list „Alo!“ da se sa Kristijanom upoznala na boks-meču u Sportskom centru “Šumice” i da ih je upoznala njena drugarica koja se tada zabavljala sa Golubovićevim telohraniteljom.
Tatjana  Živanović
Bivša Kristijanova devojka: košarkašica Tatjana Živanović

Suzana Golubović
Bivša žena: Suzana Milojković ex Golubović | Foto: Nebojša Marković

(Alo)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR