Evo ko će biti nova Zona Zamfirova (FOTO)

0
1905
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Nova Zona Zamfirova biće mlada glumica Brankica Sebastijanović u filmu ‘Vrati se Zone’, čije je snimanje zakazano za početak naredne godine, a premijera bi trebalo da bude u novembru 2015.

Na obali Vlasinskog jezera pred oko 500 gostiju predstavljena je ekipa od oko 40 glumaca koji su kroz muzičko-scenski spektakl sinoć najavili nove avanture Maneta, Zone, Manulaća i ostalih junaka „Zone Zamfirove“, saopštila je danas ekipa filma „Vrati se Zone“.

Kujundžiju Maneta igraće Milan Vasić, njegovu majku Jevdu – Ljiljana Dragutinović, tetku Doku – Jelisaveta Seka Sablić, Zoninog oca Hadži Zamfira – Nikola Ristanovski, majku Tašanu – Anita Mančić, Manulaća – Miodrag Radonjić.

Pojaviće se i novi likovi, a u ansamblu su Milan Gutović, Tanja Bošković, Milorad Mandić, Vesna Trivalić, gošća iz Hrvatske Sementa Rajhard…

Romantičnu melodramu sa elementima komedije o dogodovštinama kroz koje su prošli Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak režira Jug Radivojević.

– To je ljubavni film u kome ljubav pobeđuje. Ljubav uvek treba da pobeđuje! To je film za veliki povratak u bioskope i još veći povratak emocijama, film za onaj bolji, lepši i srećniji deo svakog od nas koji, i pored svega, veruje da život ima srećan kraj… – kaže Radivojević.

Sebastijanovićeva je izjavila da je čast biti deo ovog projekta.

– Reditelj je okupio sjajnu ekipu. Zahvalna sam mu što mi je poverio ulogu Zone. Trudiću se da mu svojim radom pokažem da je napravio dobar izbor. Uloga je izuzetno inspirativna. Napisana je fantastično i pruža mi mogućnost da prikažem sebe u novoj boji – rekla je ona.

I Vasić je izuzetno zadoovljan.

– Scenario je odličan, uloga sjajno napisana, atmosfera odlična. Ovo je moja nova prekretnica u karijeri – kazao je on.

Zahvaljujući ovom projektu u Srbiji će nastati ZoneGrad, replika srpskog grada s početka 20. veka, koji će posle snimanja nastaviti svoj život i postati pravi, novi grad sa svim sadržajima potrebnim za celodnevni i celogodišnji boravak njegovih stanovnika i posetilaca.

  • Autor: agencije dnevno
  • Photo: Printscreen / Youtube

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR