(FOTO, VIDEO) Uhvatio manijaka (18) kako mu siluje sina (11), pa ubio boga u njemu!

0
605
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Momak ima sreće što verujem u Boga – jer bih ga inače ubio, izjavio je otac

Jedan otac (35) iz Dejton Biča u Americi zatekao je Rejmonda Folendera (18) u sopstvenoj kući kako seksualno zlostavlja njegovog 11-godišnjeg sina i ubio boga u njemu.

„Napravio sam od njega krvavu mrlju. Dođite i pozovite hitnu pomoć, trebaće mu“, nazvao je otac policiju.

Kada je došla, policija je Folendera zatekla na podu, bez svesti. Kako je rekao poiciji besni otac, koristio je kao oružje samo noge i pesnice.

Naime, otac 11-godišnjeg dečaka tvrdi da je, kada je oko 1 sat popodne svratio s posla do kuće da uzme nešto za jelo, čuo neobičnu buku iz spavaće sobe i tamo Folendera zatekao spuštenih pantalona, u seksulnom činu sa svojim 11-godišnjim detetom.

„Momak ima sreće što verujem u Boga – jer bih ga inače ubio“, izjavio je otac.

Dečak je tokom istrage ispričao da je tog prepodneva sa drugariam igrao video-igrice, ali da ga je, kada su svi ostali otišli, Folender odvukao u spavaću sobu i svukao mu pantalone i seksualno ga napastvovao, kao što je to povremeno činio već tri godine.

Bez optužbe za oca Folender je sa zlostavljanim dečakom bio u bliskim porodičnim odnosima, i pretio mu je da će se nešto strašno desiti ukoliko nekome kaže šta mu je radio.

Pošto ga je besni otac premlatio, uhapšen je bez prava na kauciju i optužen za seksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 12 godina, tek pošto mu je prethodno ukazana medicinska pomoć. Priznao je sve za šta ga dečak tereti, i sada mu predstoji suđenje, a po svoj prilici i stroga kazna. Dečakov otac nije optužen ni za šta.

http://www.youtube.com/watch?v=__w7tEgb4CY

(Kurir)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR