Grocka Info portal: Zavidan uspeh, prelazimo na letnju programsku šemu

0
670
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Posle više od 3 godine postojanja ostali smo lider u informisanju građana naše opštine, ali i jedan od čitanijih sajtova u Srbiji.

Naročito je naša popularnost i čitanost  dosla do izražaja u poslednjih 6 meseci, kada su iz dana u dan naše stranice rasle po broju članova, kao i grupe, ali i prijatelji profila našeg sajta.

Sa posetom koja ide od 5 000 do 10 000 dnevno, a nekada i do 15 000, došli smo do 550. mesta svih sajtova u Srbiji odnosno 273379. mesta u svetu (prema sajtu Alexa.com), ali došlo je vreme da malo promenimo programsku koncepciju.

Grockainfo.com: Naš rejting na sajtu alexa.com na dan 22.07.2014.
Grockainfo.com: Naš rejting na sajtu alexa.com na dan 22.07.2014.

Ovakav rezultat do sada niko od lokalnih sajtova u Grockoj, ali i šire, nije dostigao, a pitanje je i da li će ikada stići. Neki su na vreme odustali, dok se neki još uvek bore sa raznoraznih skriptama i pomoćnim sredstvima kako bi nas dostigli, ali im ne uspeva.

Ekipa Grocka Info portala je dokazala za ove 3 godine da može dosta toga u oblasti informisanja, ali siguni smo da u budućnosti možemo još bolje.

Od danas zbog godišnjih odmora ćemo smanjiti naše aktivnosti i preorjentisaćemo se na lokalne vesti, probleme, lokalne sportske turnire i naravno na Gročanske svečanosti koje nam uskoro stižu. To ne znači da nećemo ponekad preneti  neke zanimljive vesti  koje nisu sa naše opštine, ali u mnogo manjoj meri nego do sada

Hvala pre svega čitaocima na vernosti, što nas motiviše da dalje radimo, ali i kritikama koje nas teraju da budemo još bolji. Nastavljamo dalje, a sve u cilju boljeg informisanja građana naše opštine.

Bili smo prvi, a stalno najbolji – Vaš Grocka Info portal

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR