Javni poziv za „BG praksu 2014”

0
951
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Gradska uprava grada Beograda i Univerzitet u Beogradu pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetske radne prakse „BG praksa 2014”.

„BG praksa” se realizuje petu godinu zaredom na osnovu potpisanog Protokola o saradnji između Univerziteta u Beogradu i Gradske uprave grada Beograda u oblasti organizovanja i realizovanja univerzitetske radne prakse studenata.

U programu Univerzitetske radne prakse ove godine učestvuje 16 gradskih preduzeća, 17 unutrašnjih organizacionih jedinica Gradske uprave, 11 gradskih opština, 14 ustanova kulture, pet sportskih centara i Gradsko veće grada Beograda.

Otvoreno je ukupno 335 mesta na 235 pozicija na kojima će studenti završnih godina imati priliku da uz podršku neposredno određenih mentora steknu vredno radno iskustvo. Svi polaznici će po obavljenoj praksi dobiti potvrdu o završenoj praksi.  Konkurs je otvoren do 10. Jula, a ove godine realizovaće se kao dvomesečna letnja praksa bez novčane nadoknade počevši od 1. avgusta.

Ovogodišnji poziv je upućen studentima sa 24 fakulteta Univerziteta u Beogradu, tri fakulteta Univerziteta umetnosti i jedne visoke škole strukovnih studija.

Na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani studenti završnih godina elektronskim putem (preko sajta Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu www.razvojkarijere.bg.ac.rs i sajta grada  Beograda www.beograd.rs) i neophodno je da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju. Na sajtu Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu nalazi se integralni tekst konkursa i vodič kroz konkurs radi lakšeg pronalaženja željenih pozicija za obavljanje prakse.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR