Jelena gola slavila rođendan!

0
1082
NextWEB hosting

Pobednica Farme Jelena Golubović proslavila je 34. rođendan u vikendici u Novim Banovcima, a „Alo!” je prisustvovao njenoj maloj i „intimnoj” proslavi.Osim što smo upoznali momka sa kojim je završila u šumi, Golubovićevu smo uhvatili polu nagu u sobi.

Jelena Golubović
Jelena Golubović | Foto: Goran Srdanov
NextWEB hosting

Naime, revoltirana što njen dečko Čupo Kalač nije uspeo da dođe iz Švedske, Jelena je odlučila da mu se osveti, iako joj je poslao poklon. Na neobičnom slavlju kojem su prisustvovali njeni najbliži prijatelji svi su nosili kapice princeza iz bajke, dok je slavljenica bila najveselija.

Od nje nas više  ništa ne iznenađuje:  Jelena Golubović
Od nje nas više ništa ne iznenađuje: Jelena Golubović | Foto: Goran Srdanov
Odmah nakon što je oduvala svećice na torti koju su joj iznele drugarice, Jelena je našto šapnula jednom od momaka i ubrzo su otišli u obližnji šumarak ka Dunavu odakle se nisu vratili pola sata. Ona je do tada na sebi imala haljinu ali čim su se vratili među goste, otišli su u sobu od vikendice. Kada smo im upali kako bi se uverili u naše insinuacije, unutra smo zatekli samo polugolu Jelenu, koja nas je odmah izbacila, posle čega je izašla presvučena.
– Uflekala sam haljinu, pa sam se presvukla. Šta tu ima čudno! – rekla nam je Jelena.
Malo u  šumicu...
Malo u šumicu… | Foto: Goran Srdanov

Na pitanje šta je sa dotičnim radila pola sata u žbunu i gde je nestao kada smo ušli u sobu, nije bila raspoložena da govori na tu temu.
– To je jedan moj dobar prijatelj, a imate i pametnijih stvari da pišete sa mog rođendana od toga – posavetovala nas je Jelena.

Ostatak večeri rediteljka je provela vesela, pevajući i igrajući uz muziku uživo koju je postavila u dvorištu. Vesela ekipa, među kojima je bio i pevač Rastko Janković, uživala je do ranih jutarnjih sati uz roštilj i piće.
(Alo)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR